Ifjtjtjtj canım dogum hakkında bırsey dedımı doktorun kan sulandırıcı kullananlar sezeryan kesın gıbı bır kaç kısı soyledı doktoruma sorma fırsatım olmadı her seferınde unuttugumdan senın dogumun yakınmıs bır onerısı oldumu
    Sydcan bende ilk iki gün sağlık ocağında yaptırdım sonra kendim vurmaya başladım göbeğimin her yeri delik deşik ve morarıyor 😆yapacak bişey yok değer bebişler için göbeğin yumuşak yerlerine vurmaya çalış iğne kendiliğinden batıyor zaten birde göbeğin iki veya üç parmak yanına sapına soluna Altına üstüne vur alışırsın birkaç gümden sonra 🙏🏻😊
      Zhlcnr oksaparin ucu kör gibi ya etime girmiyo resmen 6 aya giriyorum ama artık CK zorluyo. Benimde rapor cleaxen ama yk. Bı ara enox kullandm o oksapardan daha iyiydi valla 😔
        Zhlcnr canım ben sezaryen Olcam ama bebegın bası buyuk hemde sekerden dolayı igneyle alakalıda sezaryene karar vermeden once normal dogum olursa agrı hıssedersen ıgneyı o gece yapma demıstı. Ignede dolayı sezaryen demedı
          Ifjtjtjtj benımde Ilk dogumum normal öyle dedıler korktum sezeryan olmak ıstenıyorum🙈
          Zhlcnr oksopar tamamiyle türk ürünü yani onu kullanmanız bence daha iyi çünkü ilaç türk malı🙈 Aslında claxane gibi atıyor ama inanılmaz bir güç istiyor hiç vururken attırttamadım🤣 sonuna gelince çıkarıyorum direk. Bir de eşine öğretirsen eğer sağlı sollu koldan daha rahat oluyor. yani ben göbekten kola geçmiştim. Eşim koldan vurunca hiçbirşey hissetmiyordum. İlacı ne kadar yavaş verirseniz de o kadar iyi☺️
            Ftsfrt ınss canm ya hersey bebısler ıcın zatenn 😊😊
            Zhlcnr o firma yok değil canım ecza depolarında o ilaç bulunamıyor. Firmalar ilac yollamıyor bu da ilac kurundaki fiyattan dolayı Cleaxane ın muadillerine bakmalısınız. Oksapar enox hangisini bulursanız onu kullanmanızı öneririm
            Zhlcnr canım iğneyi eğer çok derine itersen morartır uzun zamandır bende yanlış kullanıp kendimi morartmışım. Sadece iğnenin ucunu birazcık itip deri altına kabarıklık yapacak şekilde vurulması gerekiyormuş. Şu anda hiç morluğum yok
              Umutlar doktor öyle gosterınce bende öyle yaptım hep canım dediğin gıbı deneyım bırde çok teşekkür ederım
              petitehatunn aynen suan donusumlu yapıyorım canım kol göbek atmaması zorluyor benı 🤣 zaten suan pıyasada oksapar bulunuyor sadece dıgerlerı çok zor
              Zhlcnr bende bir eczaneye gittiğimde aynısını söyledi farklı almak istemedim bir kaç yere daha sorarım yoksa doktoruma danışır muadilini alırım diye düşündüm ama gittiğim 2.eczanede vardı ve aldım , canım biraz araştır istersen
              4 ay sonra

Ifjtjtjtj cleaxen iğne yi nerden hangi eczaneden alıyorsun canım