1kizanneadayi Allah kolaylık versin sağ salim kavuşun
39+3 Nişanım geldi sancım var
sultanlar nefesimi kesen ağlama krizine sokan sancılarım pıt diye yok oldu bulandan Allah razı olsun artık dayanacak gücüm kalmamıştı ki bu 4cm sancısıydı ve acıya da hemen pes edeb biri değilim. Yaklaşık 3 saat uyuşturuyor o arada yürüyorum uyuyorum.
Kulpisisiii amin inşallah 🤲🙏 tüm bekleyen anne adaylarına da kolaylıklar versin inşallah 🙏
sultanlar epiduralsiz doğum yapan bordo berelidir😄
ebusfdn benim halen nişanım geliyor en başta kahverengiydi şimdi renksiz. Ben de nişanım gelir gelmez hastaneye gelmedim sancılar düzenli oldu ağrısı da artınca dayanamıyorum dedim gidelim çünkü sancı geldikçe ağlama krizleri yaşıyordum. Hastaneye geldik onca saat sancıya 2cm açılmış. 2de yatış yaptım 5de 4cm oldu, sancılar da 5dk ya indi suyun gelmedi henüz ama dayanamadım epidural yapalım dediler çünkü sancı geldikçe kıvrandım ağladım dayanamıyorum. Şimdi doktorum gelecek suyumu getirecek az suni verecekler süreci hızlandıracaklar. Epidural olunca zaten kuş gibş oldum şükür. Bebeğin hareketini, çişimin geldiğini, çok azıcı da sancı geldikçe hissediyorum. Tamamen hissiz değil o yanı iyi. İnşallah tüm bebek bekleyenler kolay doğum yapar sağlıcakla kucağına alır bebeğini.
sultanlar epidural aldıktan sonra da aslında sancı hissediliyor ama adet sancısına benzer şekilde minicik. Çişin gelirse hissediyorsun, bebeğin hareketlerini hissediyorsun, kalkıp yürüyebiliyorsun ebe açıklığa bakarken de hissediliyor ama acı minimum düzeyde😊
1kizanneadayi doktoruna haber verdin mi? Bence haber ver hastane yakınsa bekle ama 30 dakikalık falan bi mesafeyse şimdiden git eşinle kapıda yürüyüş yaparsın en kötü ama 10 dakikaya düştükten sonra birden 5lere düşebiliyor
1kizanneadayi çok sevindim kolaylıkla kucagına al inşaAllah yavrunu🤲🏻😌
Doğurdum 🤩🥳
1kizanneadayi Tebrikler🎉🎊
Allah analı babalı büyütsün inşaallah ❣️
1kizanneadayi oh çok şükür sağlıkla sıhhatle büyüt inşaAllah darısı başımıza 🤲🏻😌
sultanlar çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza🥰
Elifvolkan2202 amin inşallah darısı tüm bekleyen hamişleree🥰❤️
sultanlar Ben 2 cm, 10 dk sancıyla gittim. Dün öğlen 2de yatışım yapıldı akşam 5 gibi 4 cm oldu ntsde hiç sancı çıkmıyordu ama benim sancılarım çok şiddetli oluyordu dayanamaz oldum epidural yapalım dediler ve oldum. Akşam 11 e kadar halen 4cm de kaldı. Doktorum suni deneyelim mi en düşük dozda dedi, epidurale güvenerek olur dedim. 11de suni sancı takıldı 10 dk geçti geçmedi de sancım 90 lara çıkıp iniyor ebeye batma hissi oluyor dedim muayene edelim dedi çocuğun kafası gelmiş 2-3 güçlü ıkınmaya doğdu. Ama ben geçen gece sancım 5dkya insin hastaneye giderim dedim uykusuz kaldım ayrıca tüm gece sancılardan ağlamalardan güçsüz düştüm ve ıkın dediklerinde gücüm çabuk tükendi. O yüzden 2.ıkınmamda kesi yapıldı ve dakika bile sürmeden doğdu. Bilseydim cuma nişanım gelip sancım başlar başlamaz hastaneye gelirdim suni alırdım. Her şey tecrübe ama ben bir daha doğurur muyum bilmiyorum😂 Halen ben ne yaşadım diyorum. Doktorum da ilk doğuma göre çok iyiydin dedi. Kurtuldum valla hafifledim. Darısı hayırlısıyla kolaylığıyla başınıza olsun. Dualarımızdayız😊💖
1kizanneadayi gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🙏
1kizanneadayi gittim ne açıklık vardı ne sancı vardı. Napacam bilmiyorum. Bir fikriniz var mı
1kizanneadayi çok sevindim. Hayırlı olsun darısı başıma
1kizanneadayi aminn 🤲🏻😌😌
ebusfdn Beklemek en doğrusu. Nişan doğumdan hemen önce gelebildiği gibi günler öncesinden de gelebiliyor ama kesin bir şekilde doğumun habercisi ve hazırım geliyorum diyor.