1kizanneadayi nişanın geldi ise suyun yani çocuk için riksli yani susuz kalabilir su degilde sancı veya kanama gelseydi bir günde olsa evde beklenebilir bence hastaneye gidin
39+3 Nişanım geldi sancım var
Esma006 Dün akşam iftar vakti nişanım geldi hemen ardından sancıları başladı 10 dakikada bir olarak başladı suyum gelmediği için sancı aralığının düşmesini bekledim ama düşmedi halen 10 dk da bir geliyor. Minik bir sancı var dediler ama benim canımdan can gidiyor. Tansiyonum da 14e yükseldi lavma yapacaklar bakalım nasıl olacak.
Allah yardımcınız olsun korkmayın ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçer benim arkadaşım tek ikinmada doğurdu bı de ilk gebelikti bu arada suyunuz da geldi mi
1kizanneadayi sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Beybyi sancım var sadece suyum gelmedi neredeyse 24 saattir sancı var ama 2cm açıklık ve dayanılmaz bele vuran sancılar
Esma006 inşallah 🙏 ❤️
1kizanneadayi hepsi geçecek sancılar acılar ya sabır de her anını aklında tutmaya çalış ,sonu çok güzel bir duygu🥹sancı geldikçe eşin yanındaysa beline masaj yaptır. Adını bilmiyorum ama dua ediyorum🤲🏻
sultanlar Çok duygulandım çok teşekkür ederim Allah razı olsun💖
1kizanneadayi kızlar nişanım geldi. Kan gördüm. Ara ara sancım oluyor. Ama hala çamurlu gibi leke görüyorum. Normal mi. Hastaneye gitmelimiyim bana yardımcı olursanız sevinirim. 40+0 oldum bugün
1kizanneadayi ne yaptınız merak ettim sizi ?
1kizanneadayi amin cümlemizden🤲🏻 bizi haberdar et. Bol bol dua et senin duaların geri çevrilmez şimdi 🤲🏻😌
Nilaydmr 2 gibi hastaneye geldim açılma 4 cm oldu saat 6 gibi. Epidural yapıldı açılmayı bekliyorum. Kendi sancılarım 5 dkya düşmüştü dayanamadım sancılara. Şimdi açılmayı bekliyoruz suniye gerek yok dediler kendi sancım varmış. Biraz daha açılma olunca suyumu getirecekler.
sultanlar tabiki ederim 😊
1kizanneadayi Epidural rahatlattımı peki bende 38 haftayım beklemedeyim. İlk doğumda öyle bir imkanım yoktu merak ettim🙂
1kizanneadayi Allah kolaylık versin sağ salim kavuşun
sultanlar nefesimi kesen ağlama krizine sokan sancılarım pıt diye yok oldu bulandan Allah razı olsun artık dayanacak gücüm kalmamıştı ki bu 4cm sancısıydı ve acıya da hemen pes edeb biri değilim. Yaklaşık 3 saat uyuşturuyor o arada yürüyorum uyuyorum.
Kulpisisiii amin inşallah 🤲🙏 tüm bekleyen anne adaylarına da kolaylıklar versin inşallah 🙏
sultanlar epiduralsiz doğum yapan bordo berelidir😄