• Doğum
  • 39+3 Nişanım geldi sancım var

sultanlar ben de o yüzden sancılarım sıklaşınca gideyim diye düşündüm çünkü gidince müdahale ederler hemen diye. Yanş kendi sancım varken ve düzenliyken suni alıp bebeğin kalbi yavaşlar acil sezeryan derler diye korkuyorum.

1kizanneadayi İlk Doğumum da sabah nişanım gelmişti akşam 9 gibi de kendi sancım gelmişti gece 3 de gittim bidaha hastaneye 6 cm idi ertesi gün 1.5 da doğdu şimdi 2. Hamileyim 37 haftalığım bakalım ne zaman nasıl gelecek 🫣 siz rahatlayın bu sadece 1 gün belki daha az sürecek kavuşmayı hayal edin sancılarınız sıklaşınca hastaneye geçip muayene olun bence

Nilaydmr 6 saattir 10 dakikada bir geliyo bekliyorum düşmesini ama düşmedi acaba bu da normalmi bilmiyorum

1kizanneadayi kendi sancımdı son 10 dakika falan suni aldım o da kolay olsun doğum diye yani ıkınma kısmı onu hissetmedim bile kendi sancım zaten tavandı siz en durumdasınız şu an

ysen 12 saat olacak halen 10 dakikada bir geliyor sancı. Ama ilk başladığında dayanıyordum şimdi acı çekiyorum çok ağrılı oluyor. Bu kadar uzun süre 10 dk da bir olması normalmidir acaba.

1kizanneadayi düzenli geliyorsa süre düşer iyice benim de bu düzen 1 gün sürdü nerdeyse suyum patlayınca hızlandı ve durmadan sancı girmeye başladı istersen git bi hastaneye açılmana bakarlar

sultanlar evet bebeğin kafası aşağı inmiş 2 cm de açıklık varmış. Hamilelik boyunca 8-9 civarı olan tansiyonum 14 çıktı. Yatış verdi şimdi.

1kizanneadayi nişanın geldi ise suyun yani çocuk için riksli yani susuz kalabilir su degilde sancı veya kanama gelseydi bir günde olsa evde beklenebilir bence hastaneye gidin

Esma006 Dün akşam iftar vakti nişanım geldi hemen ardından sancıları başladı 10 dakikada bir olarak başladı suyum gelmediği için sancı aralığının düşmesini bekledim ama düşmedi halen 10 dk da bir geliyor. Minik bir sancı var dediler ama benim canımdan can gidiyor. Tansiyonum da 14e yükseldi lavma yapacaklar bakalım nasıl olacak.

Allah yardımcınız olsun korkmayın ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçer benim arkadaşım tek ikinmada doğurdu bı de ilk gebelikti bu arada suyunuz da geldi mi

Beybyi sancım var sadece suyum gelmedi neredeyse 24 saattir sancı var ama 2cm açıklık ve dayanılmaz bele vuran sancılar

1kizanneadayi hepsi geçecek sancılar acılar ya sabır de her anını aklında tutmaya çalış ,sonu çok güzel bir duygu🥹sancı geldikçe eşin yanındaysa beline masaj yaptır. Adını bilmiyorum ama dua ediyorum🤲🏻