1kizanneadayi ya o hic belli olmaz ama hastanede olmaniz daha guvenli. Sizi korkutmayayim ama 5 gun once bir yakinim dogum yapti 40+3 de. Cok fazla korkusu ve panik atagi vardi. Korktugu icin suyu gelmis sancilari gelmis ama 3 gun olmus hastaneye gitmemisti. Zorla bir sekilde gittiginde nst de kalp atislari 200-250 arasina cikmis bebegin ve sıkışmışti. Neredeyse mekonyumu yani ilk kakasini yapmis yutuyormus. Neyse ki bir sey olmadan hemen aldilar bebegi. Ama ben bu olaydan sonra, kendimde hamileyim suan, en ufak sancim olsun dogum habercisi hemen hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizinde 10 dakikada 1 e dustuyse sanciniz ve duzenliyse artik yavastan yola cikin bence
39+3 Nişanım geldi sancım var
sultanlar Aminnn inşallah🤲🙏 1cm açıklıktan kaç saat sonra doğum oldu çok uzun sürüyor mu?
1kizanneadayi anladım, her sanci geldiğinde derin nefes alıp verip her sanci girdiginde Squat yapin duşa girin bunlar işinizi kolaylastirir sağlıkla gelsin inşallah
1kizanneadayi bence acil doktora gidin riske atmaya gelmez kakasını yapabilir herşey olabilir hastanede beklemeniz daha güvenli
sultanlar önceden açıklık hiç bakılmadı çatı muayenesi de olmadı
1kizanneadayi hastaneye gitseniz iyi olur 10 dkda bir sancı varsa bebeği nstyle takip ederler
Newmomdml haklısınız her şey olabilir. Çok korkuyorum ama gitmek zorundayım Allah hepimize kolaylık versin.
1kizanneadayi hastaneye gittiginizde panik atak varsa soyleyin kucuk zararsiz bi sakinlestirici yaparlar. Bebeginize kavusacaginiz ani hayal edin ona ilk ne soyleyeceksiniz mesela bunlari kurun kafanizda olumsuz seyleri hic dusunmeyin. Su gibi bir dogum diliyorum size tek avazda insallah 🌸🌸
1kizanneadayi benimde bu şekilde olmuştu sabah nişan geldi akşama kadar sancılarım 10 dakikada 15 dakikada bir geliyordu ertesi sabah 9 da doğurdum ben hastaneye gidip yatmıştım bilseydim evde çekerdim dedim inşam evde de duramıyor panik oluyor gece hastanede suyumda gelmişti
Bence gitmelisin canım rabbim kolaylaştırsin
1kizanneadayi herkesin doğum hikayesi farklı olur 10 saat üstü sürmüştü . Suni sancı takıldığı için hareketlerim kısıtlanmıştı . Şimdi 38 haftadayım sancım gelince hastaneye gideceğim ama suni hemen taktırmayacağım çünkü sürekli yatmak zorunda kalıyorsun açılma yavaş oluyor
1kizanneadayi bana doktorum nişanın gelirse hastaneye gelmememi söyledi, ama suyum gelirse gel dedi bence bekleyin
sultanlar ben de o yüzden sancılarım sıklaşınca gideyim diye düşündüm çünkü gidince müdahale ederler hemen diye. Yanş kendi sancım varken ve düzenliyken suni alıp bebeğin kalbi yavaşlar acil sezeryan derler diye korkuyorum.
Newmomdml düşününce bile kalbim hızlanıyor Allah yardımcımız olsun.
ysen kendi sancınız ile mi doğum yaptınız hastanede suni de verdiler mi
- Düzenlendi
1kizanneadayi İlk Doğumum da sabah nişanım gelmişti akşam 9 gibi de kendi sancım gelmişti gece 3 de gittim bidaha hastaneye 6 cm idi ertesi gün 1.5 da doğdu şimdi 2. Hamileyim 37 haftalığım bakalım ne zaman nasıl gelecek 🫣 siz rahatlayın bu sadece 1 gün belki daha az sürecek kavuşmayı hayal edin sancılarınız sıklaşınca hastaneye geçip muayene olun bence
1kizanneadayi merhaba sancınız 5dk ya düşünce gitseniz daha iyi olur gibi
Elif5361 yaklaşık 6 saattir 10 dakikada bir geliyor azalır azalmaz hastaneye gidecez bakalım
Nilaydmr 6 saattir 10 dakikada bir geliyo bekliyorum düşmesini ama düşmedi acaba bu da normalmi bilmiyorum
1kizanneadayi kendi sancımdı son 10 dakika falan suni aldım o da kolay olsun doğum diye yani ıkınma kısmı onu hissetmedim bile kendi sancım zaten tavandı siz en durumdasınız şu an