• Gebelik
  • 29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?

zynpknt benim kasılmam olmuyor ama arada sızlıyor birde bu haftaya kadar tekmesini hep makatta ya da vajinamda hissediyordum

zynpknt ramazanın 2. Günü aşırı susuz kalmıştım oruçtum yani bi 3 saat kasılmalarım oldu neredeyse susuzluk aşırı tetikliyor bunu mesela tutmuyorum 2 gündür kasılmam yok. Benim de kasıklarımda ağrı baskı oluyor oda bebeğim aşağıda hatta baya kafası gömülü yani o yüzden oluyor ağrılarım doktor progestan verdi düzenli kullandıkça azalıyor ağrı. Kontrolde bi sorun belki pozisyonundandır bebeğin.

zynpknt dönmüş mü peki baş gelişe benim şuan baş geliş tekmesini vajina ve makatta hissettiğim zamanlarda makat gelişti

Meliselo mide yanmam yediklerime bağlı olarak değişiyor ama bulantılarım geçmedi maalesef. 28+2 yim bebiş olması gerekenden daha aşağıda o yüzden çok fazla baskı yapıyor şimdiden yürümek zulüm gibi geliyor. Bi de baskısından dolayı 20. Haftadan beri geceleri saat başı tuvalete kalkıyorum bebişin en ufak bi hareketinde kendimi tuvalette buluyorum uyku düzeni falan kalmadı🤦‍♀️ kan değerlerim de bi türlü yükselmiyor ondan dolayı da enerjim çok düşüyor çok yoruluyorum gerçi hareket kısıtlamam falan var çoğunlukla ayakta değişim ama az bir şey dursam bile hem ağrıdan hem yorgunluktan mahvoluyorum

zynpknt benimki de solda 😅 bilemedim ben 2 lt zor bitiriyorum midem yanıyor su içince anlamsız bi şekilde sizde enfeksiyon problemi de yoktur öyleyse diye düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmedi

zynpknt 21. Haftadan beri yaşıyorum ben gittikçe artıyor kasılmaların şiddeti ve sıklığı. Bebeğim çok aşağıda ondan dolayı oluyormuş. Günde iki kez magnezyum ve progestan kullanıyorum ve genellikle yatmaya çalışıyorum doktorum çok ayakta kalma, eğilip kalkma falan dedi ama kasılmalar arttıkça korkuyorum maalesef 😢

Elifftekinn bende 28+2 geceleri defalarca renni çiğniyorum Yinede fayda etmiyor uykumdan uyanıyorum çok kotu

MhysaTheGreat valla ne zaman öylesine crp baktırsam yüksek çıkıyo inanır mısınız😂 zaten serklajlı olduğum için enfeksiyon olmamam gerekiyor şükür idrar yolu vs olmuyorum inşallah da olmayız hiçbirimiz☺️

Elifimsib yaa bende serklaj oldum 20 den beri zaten yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum o yüzden korkuyorum risk olduğu için bazen canımı acayip acıtıyor ama benim yeni başladı zamanında sağlıkla gelsinler inşallah ☺️

Meliselo 29+1 mide yanması 1 aydır vgar gaviscon şurup başladı doktor resmen şurup ile aşk yasiyorux

Meliselo 28+2 uygulamaya göre doktor 29+2 dedi. Çok halsiz hissediyorum biraz da duygusallaşmaya başladım nedense. Bugün kıyafetleri yıkadım eksikleri halledip çantamı hazırlamış olacağım. 2. Trimester deki enerjim gitti 🫣

Meliselo 28+3 benim de. Çılgın bir mide yanmam var ama sütle idare ediyorum ve suyla. Bebiş de daha net hareket ediyor ama bazı günler çok durgun. Onun dışında hazırlıklar tam gibi şükür. Bayramdan sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim sonrasında da Allah kerim artık😅