• Gebelik
  • 29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?

Kevsssim kaç haftasınız? Benim karnım büyüdü yüz üstü dönmem imkansız gibi bir şey bazen tam yan bile yatamıyorum bebek toplanınca 😂😂 ama ilk zamanlar ben de öyleydim 20ye kadar 12-13 saat uyuyordum neredeyse

Selamlar ,
    Bizde 29+2 yiz 😍 Bel ağrım çok olmaya başladı çok az bile yürüsem belim ağrıyor onun dışında kasık kemiklerim ağrıyor biraz hareketsiz kalınca yada çok yorulunca 🥹 kıyafetleri yıkama konusu benimde aklımda fakat bu sefer de dolapta toz olur diye düşünüyorum bilemedim kafam karışık o konuda 🫠 Mide yanmam içinde baharatı kestim süt içiyorum bi nebze iyi geliyor bakalım , kolaylıkla neşe ile miniklerinize vaktinde kavuşalım inşallah 😍😍🙏🏻🙏🏻🌸🌸🕊️

Meliselo Benim gece yatınca midem yanıyor.Özellikle geceleri su içtiğimde,ama su içmedende duramıyorum aşırı susuyorum döngüye girdim yani😅

1Anneadayiiii yok canım tutmuyorum 7 aylık olduğum için doktor izin vermedi verseydide ben tutmazdım zaten hem çalışıp hem ileri haftalarda bir hamile olup hemde oruç tutmak bebeğimi ve beni bitirirdi🫠🫠 🥰 senn tutuyor musun

Meliselo 29+1 bugün kontrolüm vardı 9 mayısta bekliyoruz bakalım bide bilginiz var mı 1 ay sonra çağırdı beni biraz geç değil mi siz kaçıncı haftalarda çağırdı doktorunuz gittiğimde 34 haftalık olucam

Kevsssim biz birebir aynıymışız bakalım ne zaman doğum olacak 😂😂 ay maşallah valla dün bunu yazdıktan sonra bugün bi uyumuşum hahaha günlerin acısını çıkardım 😂😂

zynpknt benim kasılmam olmuyor ama arada sızlıyor birde bu haftaya kadar tekmesini hep makatta ya da vajinamda hissediyordum

zynpknt ramazanın 2. Günü aşırı susuz kalmıştım oruçtum yani bi 3 saat kasılmalarım oldu neredeyse susuzluk aşırı tetikliyor bunu mesela tutmuyorum 2 gündür kasılmam yok. Benim de kasıklarımda ağrı baskı oluyor oda bebeğim aşağıda hatta baya kafası gömülü yani o yüzden oluyor ağrılarım doktor progestan verdi düzenli kullandıkça azalıyor ağrı. Kontrolde bi sorun belki pozisyonundandır bebeğin.

zynpknt dönmüş mü peki baş gelişe benim şuan baş geliş tekmesini vajina ve makatta hissettiğim zamanlarda makat gelişti

Meliselo mide yanmam yediklerime bağlı olarak değişiyor ama bulantılarım geçmedi maalesef. 28+2 yim bebiş olması gerekenden daha aşağıda o yüzden çok fazla baskı yapıyor şimdiden yürümek zulüm gibi geliyor. Bi de baskısından dolayı 20. Haftadan beri geceleri saat başı tuvalete kalkıyorum bebişin en ufak bi hareketinde kendimi tuvalette buluyorum uyku düzeni falan kalmadı🤦‍♀️ kan değerlerim de bi türlü yükselmiyor ondan dolayı da enerjim çok düşüyor çok yoruluyorum gerçi hareket kısıtlamam falan var çoğunlukla ayakta değişim ama az bir şey dursam bile hem ağrıdan hem yorgunluktan mahvoluyorum