29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?
danla2711 yok kuzum bende tutmuyorum dediğin gibi doktor tut dese bile tutmıcaktım bende 6 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş yediğim halde acıkıyorum sürekli 😂 ben evdeyim aslında ama işte yinede zor geliyo 🫣
Meliselo bende yanma olsugunda yesil elma, yogurt felan yiyodum iyi geliyodu
1Anneadayiiii 😂bende aç ve susuz kalamıyorum valla sinirleniyorum hemencik😂
Sağ kaburgam çok ağrıyor gece uyuyamıyorum. Ne tarafa dönsem rahat edemiyorum kaburga ağrısından nefes almakta zorlanıyorum.🥺 O kadar iyi geçiyordu ki birden bire başladı ağrılarım
29+3 haftalık hamileyim geceleri sağa sola dönerken çok zorlanıyorum alt karnım çok acıyor yataktan kalkarken zorlanıyorum bi bacağıma ağrı giriyor sendeliyorum ilk başta yürürken 2-3 adımdan sonra normal yürüyebiliyorum
Aleynaaatml
Bu arada oruç tutanınız var mı benim çevreden tutabiliyorsan tut diyen çok oldu ilk 4 gün komple tuttum ama bugün ara verdim korkuyorum bebeğim için tam gelişim zamanları sonuçta
danla2711 ayy hakkımızda hayırlısı sağlıkla bi doğursaydık kız 😂
1Anneadayiiii ay sorma daha fazla içimde tutamıyorum bazen bir geriniyor ayağı karnımı yarıp çıkacak resmen ahaha sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍🤲
danla2711 inanır mısın bugün eşime dedim daha akşam iftarda sanki çıkacak delik arıyo da çıkamıyor dedim benim bebiş de öyle yırtıp çıksa o kadar memnun olcak 😂 amin inşallah hayırlı evlat olurlar 🥰❤️
1Anneadayiiii aminnn🥰🤲
Aleynaaatml ben tutmuyorum düzenli su ve düzenli beslenmemiz gereken dönemdeyiz bence çünkü susuz kalmak enfeksiyona yol açıyor zaten gebelik şekerim de olduğu için aç da kalamıyorum ☺️ zaten 1 saat su içmezsem başım ağrıyor mümkün değil dayanamam 😂
zynpknt
Ben ve eşim de tutma taraftarı değiliz ama ailesi ramazan başlamadan önce bile tutacak mısın diye soruyordu ailelerinden hamile olup tutanlar varmış onlarla kıyaslıyorlar yok borcun az olsun daha dinç olursun falan demelere başlamışlardı ve çok canım sıkıldı açıkçası 4 gün üst üste tuttum ve şuan çok ağrım var böbreklerimden dolayı sanırım enfeksiyon oldum yarın gidip kan ve idrar tahlil vericem
Aleynaaatml ay sinir oluyorum böyle şeylere sizin tuttuğunuz orucun onlara ne faydası var acaba ya enfeksiyon kadar riskli bişey mi var gebelikte gerçekten bazen birilerini kırmak gerekiyor bana bi kişi oruç tutcak mısın diye sordu ben tutarsam bebeği sen mi beslicen dedim kimse sormadı başka