• Gebelik
  • 29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?

Canh20 yıkandı ütülendi yerleştirildi bile hatta hastane çantası da hazır 😅 şuan 31. Haftamdayim 28. Haftamda başlamıştım ben her şeyimiz bitti bir ev temizliği kaldı sadece

28+0 bendede mide yanmasi var ayrica özellikle
    yatarken aldigim nefesi vermede cok zorlaniyorum ara ara yemeği fazla yedigim gunler oluyor.oturuyorum o şekilde bile zor nefes veriyorum. Cok kotu bir durum

danla2711 benimde yeni başladı valla canım hayırlısıyla bi doğursaydık 🫣 bi de ben geceleri çok acıkıyorum çok kilo almaktan korktuğum için yiyemiyorum 😂

Canh20 yakın arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dikişlerinden dolayı depend giyemediğini eğilip kalkmanın zor olduğunu bu yüzden canped yetişkin bezi kullandığını söylemişti.

Queenhera canpedin kilot bez olanıda var ama lohusalık için uygunmu bilmiyorum ondan sormak istiyorum

Bende 27+1 olduk oruç tutabiliyor musunuz 24. Haftadan beri mide yanmam var soğuk süt iyi geliyor kesmezse gaviskon genelde geceleri oluyor içip rahat yatabiliyorum dün baya bi karın agrım oldu bi korkutmadı değil ara sıra belim agrıyor gün sayıyorum resmen

betul1-
          1 gün tuttum heves ettiğim için ancak iftar saatine yakın zorlandım iftardan sonrada kötü oldum onun için tutmuyorum artık öteki türlü kendimide bebeğimide işkenceye koyuyo gibi hissettim her ne kadar tutamayacığıma üzülsemdr bebeğimin sağlığı önemli bide gelişim haftaları
          Karın ağrısı bendede oluyo sanki doğum başlatçakmışçasına bi kaç dk geçiyo

Canh20 bende öyle deneme amaçlı 1 gün tuttum ama susuz kaldım ertesi gün çok karın agrım oldu tutmuyorum şuan

Kevsssim kaç haftasınız? Benim karnım büyüdü yüz üstü dönmem imkansız gibi bir şey bazen tam yan bile yatamıyorum bebek toplanınca 😂😂 ama ilk zamanlar ben de öyleydim 20ye kadar 12-13 saat uyuyordum neredeyse

Selamlar ,
              Bizde 29+2 yiz 😍 Bel ağrım çok olmaya başladı çok az bile yürüsem belim ağrıyor onun dışında kasık kemiklerim ağrıyor biraz hareketsiz kalınca yada çok yorulunca 🥹 kıyafetleri yıkama konusu benimde aklımda fakat bu sefer de dolapta toz olur diye düşünüyorum bilemedim kafam karışık o konuda 🫠 Mide yanmam içinde baharatı kestim süt içiyorum bi nebze iyi geliyor bakalım , kolaylıkla neşe ile miniklerinize vaktinde kavuşalım inşallah 😍😍🙏🏻🙏🏻🌸🌸🕊️

Meliselo Benim gece yatınca midem yanıyor.Özellikle geceleri su içtiğimde,ama su içmedende duramıyorum aşırı susuyorum döngüye girdim yani😅