melekimm Meryem ana otu nasıl kullanılıyor suya konulup içiliyormu içine mi oturuluyor ne yapılıyor ve ne zaman kullanmaya başlanmalı
    melekimm maşallah size 🧿Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bende 39. Haftaya giriyorum hiçbir belirti yok Doktorum 40 da suni sancı verecek korkuyorum.Suni ile açılmam olmaz diye iyiki yazdınız biraz olsun içim rahatladı.İlk doğumum kendi sancımla 17 saatte oldu suniyle hiç doğuramam sanıyorum inşallah Rabbim bizede yardın eder.
      melekimm hayurlı olsun canım 😻 meryem ana otunu sorucaktım ben sancıların gelincemi koydun suya yoksa öneden de konuluyormu sancı gelmeden
        Cansugomur bende anlayamadm en son ebe ilk dogumun daha olmaz dedi cati muyanesinde bebek geliyo aclman 4 cm dedi
        Merveyrdm canm cok tesekkur ederim Rabbim sanada nasip etsin agrn geldiginde suyu koy yasin oku ic biraz benim icme sansm yoktu suniyle dogum yaptgm icin ama onun etkisinin oldugunu dusunuyorum 😊
        Sareee tesekkur ederim Rabbim sanada nasip bebegimi saglkla kucagna almayi 😊
        Sever agrn geldiginde suya koy yasin oku canm ben suniyle dogum yaptgm icin icemedim ama imkannz varsa icin
        Mortutku korkma canm dua et rabbi yessir oku benim yatışm yapldiginda surekli icimden okudum yasin oku birde doguma girmeden insikak suresi oku 😊
          Nurtnldgn aslnda en kolayi dikis ve kesi uyusturuyo zaten bir sey hissetmisyosun etkisi gecince acıyo biraz sonra vucut alyo meryem ana otunu agrn geldiginde suya koy canm yasin oku