Bugun prensesimle 1. Gunumuz 😍40+5 gelen minigim benim prensesim 😍günüm gectigi icin suni sancyla dogum yaptm kzlar dün sabah 7 de suni verildi ama öğlen 12 ye kadar ağrmın gelmesini bekledim 11 de hafiften vardi ama cok hafif ebeler nst ye baglayp baktlar sonra yurumemi istediler öglen 12 ye kadar ordan oraya gezindim agrm 12 de kasklarmdaydı ebe iki kez cati muayenesi yapti aclmam baslams saat 1 de agrlarm sklasti 2 de de artk dahada sıklasmştı ebe acılmama bakti 4 cm acklk bebek geliyor doguruyosun dedi cok şaşrdım hemen odayı hazrladlar doktorum geldi her ağri geldiginde aknmamı istediler 3 akınmayla bebegimi kucağıma koydular dunyalar benim oldu 3370 kilo 50 cm dunyaya geldi melegimm 😍 ve prensesim beni hic yormadi 2 bucuk saatte aldm kucağma Rabbim yardm ediyo kzlar sadece gercekten inanın ve meryem ana otunu koyun suya korktugum kadar olmadı sadece suan dikislerim var onlar acyo biraz o kadar bebegimle ilgilebiliyorum hemen ayagada kalktm Rabbim sizlerede kolay dogumlar versin 😍😘❤
2 bucuk saatte gerceklesen normal doğumum😍
Amin darısı bizim başımıza 😇 SAĞLIKLA mutlulukla büyütün inşallah 🙏🏻
NaimeYilmaz bu tartışmayı sabitledi.
4 cm açıklık bebek geliyor nasıl oldu 😊 ben 17 saat bekledim de 😅🙄
Gozun aydın rabbim anali babali buyutsun insallah meyrem ana otunu napiyorsun merk ettm ilk defa duydum
melekimm gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Geçmiş olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım. 4cm le nasıl doğurdun kız 😀
Hayırlı mübarek olsun canım meryem ana otunu nasıl kullandın bendede. Var da
- Düzenlendi
Gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🧿 Darısı bizlerin başına inşallah ☺️
melekimm maşallah size 🧿Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bende 39. Haftaya giriyorum hiçbir belirti yok Doktorum 40 da suni sancı verecek korkuyorum.Suni ile açılmam olmaz diye iyiki yazdınız biraz olsun içim rahatladı.İlk doğumum kendi sancımla 17 saatte oldu suniyle hiç doğuramam sanıyorum inşallah Rabbim bizede yardın eder.
melekimm allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Kızlar bende 39. Haftamdayım doğumdan kesiden ve dikişten çok korkuyorum.meryem ana otu nasıl kullanılıyor acaba bi sakıncası var mı bide