melekimm hayurlı olsun canım 😻 meryem ana otunu sorucaktım ben sancıların gelincemi koydun suya yoksa öneden de konuluyormu sancı gelmeden
    Cansugomur bende anlayamadm en son ebe ilk dogumun daha olmaz dedi cati muyanesinde bebek geliyo aclman 4 cm dedi
    Merveyrdm canm cok tesekkur ederim Rabbim sanada nasip etsin agrn geldiginde suyu koy yasin oku ic biraz benim icme sansm yoktu suniyle dogum yaptgm icin ama onun etkisinin oldugunu dusunuyorum 😊
    Sareee tesekkur ederim Rabbim sanada nasip bebegimi saglkla kucagna almayi 😊
    Sever agrn geldiginde suya koy yasin oku canm ben suniyle dogum yaptgm icin icemedim ama imkannz varsa icin
    Mortutku korkma canm dua et rabbi yessir oku benim yatışm yapldiginda surekli icimden okudum yasin oku birde doguma girmeden insikak suresi oku 😊
      Nurtnldgn aslnda en kolayi dikis ve kesi uyusturuyo zaten bir sey hissetmisyosun etkisi gecince acıyo biraz sonra vucut alyo meryem ana otunu agrn geldiginde suya koy canm yasin oku
      Byz55 sagol canm benim yatsm onceden yapldi o yuzden ben koyamadm bir komsumuz koydu 12 mesaj atms bana meryem ana otunu koydum yasn okudum diye tam 12 agrılarm basladı canm 😊
      Allah analı babalı büyütsün ☺️ Darısı bizim başımıza 😅🤲
        melekimm çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün salihalı huyu güzel olanlardan eulesin inş bu güzel doğumdan bizede nasip olsun inş :)) bu arada sormak istediğim bir şey var bu meryem ana otunu burda çok okudum ilk defa duyuyorum bende alıcam aktarcılarda satılıyordur dimi bide nasıl kullanılıyor inş bulurum ben kaldığım yeri hiç tanımıyorum burda her yer bana yabancı inşaAllah bulurum🤲🏻Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim🙏