melekimm hayirli olsun ne guzel ben 15 gun once normal dogum diye gitdim 6 cm acuklikla yatisimyapildi 5 saat asiri acili sanci cektim 8 kisi dakka basi acilmamvarmi diye parmakladilar icinde 1 tane erkekde vardi kabus gibiydi😥 5 saat sonucunda bebek inmedi asagiya kalp atiis bir anda dusdu sezeryanla aldilar bebegimi😥😥😮
    melekimm harikasınız maşallah merak ettiğim ilk doğumunuz mu hanımefendi ? Benim 2. Doğumum olacak fakat ilkinde çok zorlandım korkuyorum aynısı olacak diye?
      Serays evet canm ilk dogumum 😊 ikinci daha kolay oluyo diyolar genelde insaAllah kolay bir dogumunz olur 😊
        Oyaburak65 insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
        Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
        insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
        Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
          melekimm yaa inşallah bende öyle yapmak istiyorum kayınvalidem 5 doğum yapmış hepsinide normal o çok cesaretlendirdi beni normal yaptıktan sonra herşeyi hisset uyuşturtma kendini emin ol korktuğun gibi değil dedi ama inşallah bende yapabilirim..
            bulut4925 çömelip kalkıyorum ama merdiveni henüz denemedim.Bugün bir saat yürüyüp 4/5 kat inip çıkayım belki işe yarar.
            CandanNaz canm ebelerim cok iyiydi yap gaganı ıkın dediler kakan gelmis gibi ıkın dediler bende cok korkuyodum ama genelde ilac verip once den bosaltyorlar canm