melekimm öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin size . meryem ana otunu koyun suya Derken tam açıklayabilir misiniz nedir ne işe yarıyor
    melekimm maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı güzel uzun ömürler versin bizlere de bi avazda kurtulup sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰🥰🥰
      4cm acıklıkmi ben şu an şok oldumm ama kesmişler sanırım acılman az dıye gecmiş olsun
        melekimm inşallah okuyacağım az önce kontrolden geldim 2 cm e yakın açılmam varmış Pazartesi yatışım yapılacak başlamazsa suni işe başlatılacak doğumum Allah hepimizin yardımcısı olsun
          melekimm dikisiniz cok mu ve sanci cok mu siddetliydi ? Ikinirken nasil ikiniyorsunuz hep beni korkutuyorlar sancidan ikinmayi bilemiyorsun ikinamiyorsun diye ilk gbeligim lutfen bana amlatr msiniz o an ne yapilmali cok korkutuyorlar beni
            Mecvll amin canm guzel dualrn icin cok tesekkur edrim 😊 Rabbim sanada nasip eder insaAllah guzel dogumlar aktarlada oluyo mu bilmiyorum canm 😓
              Ruyam34 sagol canm insaAllah 😊 meryem ana otu var mekkeden geliyo onu agrn baslaynca suya koyuyosun yasin okuyosun o acldkca rahmin aclyo 😊
                Purple tamamen ıknmaya odaklan ve tum gucunle nefesini kesmeden ıkın canm zaten ıknma istegi geliyo o an doktor sana soyler agrn geldiginde ıkın der bence ıkınma kısmı agrıdan daha kolay Rabbim kurtarsn canm 😊
                  Hndnyldz ıknma agrlar sklasnca kendiliginden geliyo canm tum gucunle guclu bir nefes alp ıknmak gerekiyo 😊