Başlık bulamadım 🤔
Reina Aaa ebe hanımcımm merhaba soru sorabilir miyim? Acaba
Ben ağda yapıyodum kuaforde ama haftaya çatı muayenesi var çok da çıkmadı napıcam nilmiyorum yine alınması gerek tabi normal doğum istediğimden ağda zamanı tutturamam gibi geliyonani durumda tüy dökücü krem kullanmaya vaktim olurmu acaba
Kuafore gitmek kolayda birde bunun gunahi var. En iyisi eşimizin yapması.
KuzeyinAnnesi41 ebe değilim kuzum. Hemşireyim. Sorabilirsin tabi
hamamotu tozunu kullanan varmı gebelik döneminde ben gebelik öncesi kullanıyordum çok pratik oluyordu ama sağlıksız diye duydum bıraktım jilete döndüm
Hamamotu tozundan bilgisi olan varmı
Hamamotu tozundan bilgisi olan varmı
Poncikinannesi canım o.nasil birşey tüy mu azaltıyor ? Ilk kez duydum
MihriiFb tüy dökücü zararlı hem gebelikte hem normalde içerdiği kinyasallardan dolayı aklında bulunsun
MihriiFb aktarlarda satılıyor evet tüy dökücü bir toz su ile krem kıvamına getiriliyor tüy dökücü kremlerden daha iyi temizliyor ama gebelikte önerilmiyormus sıcak banyoda biraz yakıyor ılık duşta yakmıyor bende etkileri bu şekilde
MihriiFb koşarak kuaföre gitmelisin bence 4aylik hamilesin ilerde daha çok zorlanacaksın bence sındı den agdaya başla ileride hem azalır hemde acı Bile duymazsın koku incelir İnan ben pişmanım gitmediğim icin 😏🙈
Reina ay gece gece nasıl okuduysam artık ebe diye🙈 ya ben normal dogum istiyorum hemde çok ama çokta korkuorum nasıl olucak kesi atılıcak mı atılmıcak mı ya o an bayılırsam ve sonrası idrar kacırıosun işte rahim aşagıya düşüo yok ilişki eski estetikliğini kaybediyor darlıgın yerini bolluk alıor falan diolar 😢😢 dedikleri dogru mu bi bilginiz var mı?
MihriiFb 😄😄 gercekden oyle bazen sinirlenip de bi gun kiz ol ya diyorum anla beni kolundan bi tuy koparsam cani yanio diyorum peki ben napiim 😄😄
Sevdaliza tesekkur ederim uygun fiyatmis karin bolgeme filan da giderim o zaman ama bi soru da sormak istiyorum bende tuylenme artdi normalmi? Cok yayildi ve uzanio hizli bi sekilde