• Gebelik
  • Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?

Anonymouse bu 2.oğlum ve evet karnım minik bir sivrilik var 3buçuk kilo aldım ve hafif sivrilik oluşmaya başladı 7 aylığız🫶🫶🫶 arkadan belli bile değil hamile olduğum

Oğlumda karnım top gibiydi . Sadece önümde top gibi duruyordu. Popo falan büyümedi hiç
    Şu an kızıma hamileyim 31 haftalık karnım yayvan sivri. Popo da büyüdü tabi😂

Benim her gören erkek mi diyor karnım sivri ama kızım olacak 🤭

Anonymouse üçüncü gebeliğim hepsi de karnımın şekli aynı sadece iki kızımda kalcam baya bı genişledi şuan erkek popom hiç büyümedi cok mutluyum genişlemedi diye 😂😂

Valla canım benim bebeğim beşinci aya kadar göstermedi ve herkes göğüsleri büyüyen poposu büyüyen kız dedi benim karnım yayık ayran gibiydi top değildi şimdi son üç dört gündür top görünümü oluştu ve gittik dün gösterdi erkekmiş bazılarında bu hurafeler tutmuyor ama benim yüzük hurafem tutmuştu bütün şekiller kız ama yüzük testi oğlan çıkardı bende

Anonymouse giyinikken kıza karnım açıkta bakınca erkek gibi çok garip şekilsiz 4 ay biticek benim cinsiyet öğrenicz perşembe

Anonymouse karnım baştan beri sivri herkes erkek dedi ama bir Prensesim olucak inşallah 😂

Anonymouse maalesef her tarafım kilo aldı benim bacak popo kol göğüs yani her yana dağıldı kilolarım anlamadım bende karnım hala yumuş yumuş 😀 doğrucam artık neredeyse hala daha yusyuvarlak olamadık