Anonymouse benimde karnım sivri gibi ve yüzde yüz kesin erkek dedi doktor 😄
Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?
Benim de yuvarlak ve kız 😂
Anonymouse ilk gebeliğim erkekti ve sivriydi bunda yuvarlak ama henüz cinsiyetimiz belli değil
Anonymouse tam bi erkek göbeği benim de arkadan hamile olduğum bile anlaşılmaz önde bi top var 🤭
Anonymouse erkek bebeğimiz ve karnım sivri 😅
Anonymouse ilk hamileliğimde tamamen sivriydi karnım çıkmıştı erkek bebeğimiz var cennette ❤️ bu hamileligimde daha çok sivri duruyor ama yanlara da çok yayıldı 😅 bu bebisimiz de erkek ❤️
Anonymouse karnım yusuuvarlak böyle basketbol topu var gibi. 28. Haftadayız Ve erkek🥹 cinsiyet hurafelerinin hiçbiri bende tutmadı
- Düzenlendi
EgeF35 Gerçekten bu hurafe tuttu çoğu annemizle uyuştu 😅
MhysaTheGreat
Hepimizde tuttu 😅
myangelson Allah rahmet eylesin 🥹
hamcokelek33 İstisnayı siz bozdunuz şu an 😅
Anonymouse benimde kız yuvarlak göbeğim 😇
Anonymouse valla bende tuttu hemde kızda ne diyorlarsa tuttu 😂
hamcokelek33 yalnız değilsiniz bende de hiçbir hurafe tutmadı her şey erkek bebeği işaret ediyor bende ama 17. haftada kesin kız olduğunu öğrendik, daha da inanmam böyle şeylere 😂
Kızım olacak karnım yuvarlak 🫢
Anonymouse erkek bebek bekliyorum yayık benim karnım ya hiç sivri olmadı şişman karnı gibi yayıldı 😀
Anonymouse ikizlerim olacak karnım sivri ☺️
Anonymouse Allah razı olsun ❤️
Anonymouse benim de sivri erkek bekliyorum
Anonymouse bu 2.oğlum ve evet karnım minik bir sivrilik var 3buçuk kilo aldım ve hafif sivrilik oluşmaya başladı 7 aylığız🫶🫶🫶 arkadan belli bile değil hamile olduğum
Oğlumda karnım top gibiydi . Sadece önümde top gibi duruyordu. Popo falan büyümedi hiç
Şu an kızıma hamileyim 31 haftalık karnım yayvan sivri. Popo da büyüdü tabi😂
ikincibaby ilayda_96
Bozdunuz bu hurafeyi ya 😂
Balbebek012 Ayyy çok iyi azıcık kilo almışsınız 🙈
Anonymouse benim uyuyo sivri ve erkek :)