EgeF35 Anonymouse canim iki oglumda da sivriydi suan 3. Hamileligim ve Allah kiz nasip etti cidden bu hurafe tuttu bende yuvarlak bunda ve cok buyudu karnim 😂 Allahim kucagina almayi nasip etsin meleğini 💓
Anonymouse EgeF35 Gerçekten bu hurafe tuttu çoğu annemizle uyuştu 😅 aysetcdmr_ iiiremm gulanne_ Ceiydda MhysaTheGreat Hepimizde tuttu 😅 myangelson Allah rahmet eylesin 🥹 hamcokelek33 İstisnayı siz bozdunuz şu an 😅
gulanne_ Anonymouse Anonymouse ilk gebeliğim erkekti ve sivriydi bunda yuvarlak ama henüz cinsiyetimiz belli değil
Ceiydda Anonymouse tam bi erkek göbeği benim de arkadan hamile olduğum bile anlaşılmaz önde bi top var 🤭
myangelson Anonymouse ilk hamileliğimde tamamen sivriydi karnım çıkmıştı erkek bebeğimiz var cennette ❤️ bu hamileligimde daha çok sivri duruyor ama yanlara da çok yayıldı 😅 bu bebisimiz de erkek ❤️
hamcokelek33 Anonymouse karnım yusuuvarlak böyle basketbol topu var gibi. 28. Haftadayız Ve erkek🥹 cinsiyet hurafelerinin hiçbiri bende tutmadı
ikincibaby hamcokelek33 yalnız değilsiniz bende de hiçbir hurafe tutmadı her şey erkek bebeği işaret ediyor bende ama 17. haftada kesin kız olduğunu öğrendik, daha da inanmam böyle şeylere 😂
Anonymouse ikincibaby ilayda_96 Bozdunuz bu hurafeyi ya 😂 Balbebek012 Ayyy çok iyi azıcık kilo almışsınız 🙈
Meral_63 mucizegebee 6 haftalığım ama çok heyecanlıyım kizmi erkek mi diye 🐣 hislerim erkek diyo ama bakacaz hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah
ilayda_96 Anonymouse erkek bebek bekliyorum yayık benim karnım ya hiç sivri olmadı şişman karnı gibi yayıldı 😀
Balbebek012 Anonymouse bu 2.oğlum ve evet karnım minik bir sivrilik var 3buçuk kilo aldım ve hafif sivrilik oluşmaya başladı 7 aylığız🫶🫶🫶 arkadan belli bile değil hamile olduğum
ikibaloglanannesi Oğlumda karnım top gibiydi . Sadece önümde top gibi duruyordu. Popo falan büyümedi hiç Şu an kızıma hamileyim 31 haftalık karnım yayvan sivri. Popo da büyüdü tabi😂
ilayda_96 Anonymouse maalesef her tarafım kilo aldı benim bacak popo kol göğüs yani her yana dağıldı kilolarım anlamadım bende karnım hala yumuş yumuş 😀 doğrucam artık neredeyse hala daha yusyuvarlak olamadık