Anonymouse mideniz bulandı mı hiç kustunuz mu acaba
Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?
Anonymouse ben daha 11 haftalıkken karnımın sivriliğinden herkes erkek demişti ve doğru da çıktı
Anonymouse perinatolojiye gittinizmi gittiyseniz bebeğin böbrekleri hakkında ne dediler size benimkine böbrek genişlemesi var dendi erkek bebeklerinde görünüyor muş çünkü bu genelde
Valla benimki yumurta gibi uca doğru sivrilip duruyor, cildimde de hiç lekelenme olmadı elhamdülillah her gören oğlun olacak senin diyor ama doktorum yüzünden bile belli şunun kiz olduğu baksana dedi. 😅
Anonymouse evet erkek ve sivri doğru yani 🤣
Anonymouse Benimde kız 30+5 deyim ama karnım yana VS yayılmadı önde top gibi 😅
Nasıl anlıyorsunuz göbekten peki ben anlamıyorum yuvarlak mı değil mi fotoğraf atsam yorumlayan olur mu acaba
Anonymouse ben anlamıyorum karnım yuvarlak mı sivri mi diye anlayan varmı aceba fotoğraf atsam bakabilen
Anonymouse bence bu doğru ya benim de sivriydi oğlumda
mucizegebee 6 haftalığım ama çok heyecanlıyım kizmi erkek mi diye 🐣 hislerim erkek diyo ama bakacaz hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah
Karnım sivri 2 doktor kız dedi 1 erkek dedi detaylida kız denildi valla kız hazırlığı yaptım ama içimden hep erkek geçiyor oglumdaki gibi hamileliğim kizlarimdaki gibi değil cinsiyet tahmin sayfaları ücretli olanlar 3 de erkek demişti 😂 doğumda görcez
Demetbsts bizimde böbrek genişlemesi var ama sorun değil dedi kız bebek
Anonymouse mide bulantım sence normal mi hep limon erik yiyesim geliyor erikte yok bu mevsimde
Emine-tuncfu Hayırlısı olur inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Anonymouse erkek karnım top gibi yuvarlak bence doğru değil
Anonymouse top gibi karın ile kızım oldu. Bu karın yapısı ile cinsiyet bağdaşmasının ben de olmadığını gördüm.
Emine-tuncfu bu kadar ifadeye ben de merak ettim kızınız mı oğlunuz olacak acaba?😄
Meraklianne74 benim gibi hafif kilolu anneler nasıl anlaycak göbekten kızmi erkek mi 😅zaten göbemiz var