Anonymouse ilk oğlumda sivriydi bunda daha yaygın yuvarlak gibi gören de öyle diyor ama cinsiyetimiz belli değil daha
Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?
Gzde4507 göğüslerin de mi büyümedi
Talentedmom onu unutmuşum biraz büyüdü 😂
Anonymouse canim iki oglumda da sivriydi suan 3. Hamileligim ve Allah kiz nasip etti cidden bu hurafe tuttu bende yuvarlak bunda ve cok buyudu karnim 😂 Allahim kucagina almayi nasip etsin meleğini 💓
Anonymouse benimde karnım sivri gibi ve yüzde yüz kesin erkek dedi doktor 😄
Benim de yuvarlak ve kız 😂
Anonymouse ilk gebeliğim erkekti ve sivriydi bunda yuvarlak ama henüz cinsiyetimiz belli değil
Anonymouse tam bi erkek göbeği benim de arkadan hamile olduğum bile anlaşılmaz önde bi top var 🤭
Anonymouse erkek bebeğimiz ve karnım sivri 😅
Anonymouse ilk hamileliğimde tamamen sivriydi karnım çıkmıştı erkek bebeğimiz var cennette ❤️ bu hamileligimde daha çok sivri duruyor ama yanlara da çok yayıldı 😅 bu bebisimiz de erkek ❤️
Anonymouse karnım yusuuvarlak böyle basketbol topu var gibi. 28. Haftadayız Ve erkek🥹 cinsiyet hurafelerinin hiçbiri bende tutmadı
- Düzenlendi
EgeF35 Gerçekten bu hurafe tuttu çoğu annemizle uyuştu 😅
MhysaTheGreat
Hepimizde tuttu 😅
myangelson Allah rahmet eylesin 🥹
hamcokelek33 İstisnayı siz bozdunuz şu an 😅
Anonymouse benimde kız yuvarlak göbeğim 😇
Anonymouse valla bende tuttu hemde kızda ne diyorlarsa tuttu 😂
hamcokelek33 yalnız değilsiniz bende de hiçbir hurafe tutmadı her şey erkek bebeği işaret ediyor bende ama 17. haftada kesin kız olduğunu öğrendik, daha da inanmam böyle şeylere 😂
Kızım olacak karnım yuvarlak 🫢
Anonymouse erkek bebek bekliyorum yayık benim karnım ya hiç sivri olmadı şişman karnı gibi yayıldı 😀
Anonymouse ikizlerim olacak karnım sivri ☺️
Anonymouse Allah razı olsun ❤️
Anonymouse benim de sivri erkek bekliyorum