Dhdhdbfhfn bende çok kasıyorum kendimi ta hamile olmadan önce kontrol edilirken kasmişim doktor kasma göremiyorum falan diyordu kamerayla bakmak zorunda kalmışti. O yüzden ben sezeryana daha yakınım. Bebeğimi de riske atmak istemem. Çatı kontrolüme daha var bakalım o nasıl olacak 😅

@Mercan0652 sezaryan bi an düşünmedim değil ama oda işte sonrasında uğraştırıyor ya dikiş falan

Dhdhdbfhfn inşallah en rahatı hayırlısı olur sizin için 🙏🏻 hepimiz için ❤️

@Hsny_6 inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım sağlıkla hayırlısıyla 🩷

Dhdhdbfhfn yanma niye olsun ki 🤔 bu senden kaynaklı olabilir yara veya bisey varsa ondan olabilir

Dhdhdbfhfn yani kim atlatamamiş ki ben atlatamayacagim diye düşünüyorum 😅 psikoloji de önemli ben her ikisine de okeyim sezoya daha yakınım sadece ikisine de hazır olmak lazım ben çabuk toparlayacagimi düşünüyorum

@Tugceelanaz peki o doğum anında sadece ıkınma hissi oluyormuş hani tuvaletini yapıyormussun gibi oluyormuş doğru mu

Dhdhdbfhfn

Ağırıları sancıları güzel nefes alış verişle karşılarsan çok güzel geçer
      Ben iki doğumumdada sunı sancı aldım
      İkiside çok farklıydı ama acılmam hizli ilerde sunı sancı sayesinde
      Sağlıkla gelsin yeterki 🌸 kendine ve bebeğine güven en önemlisi bu

Dhdhdbfhfn Acımış olmasına çok şaşırdım açıkçası. Siz farklı bir psikolojiye büründünüz sanırım. Muhtemelen yeniden muayene olacaksınız. Onda sakin kalmayı denemelisiniz. Çünkü hiç acılı bir muayene değil. Eğer yine aynı reaksiyonu verirseniz sezaryen mantıklı olabilir.