Dhdhdbfhfn o an farklı şey düşün kendini kasma farklı şeye odaklan hiç anlamazsın

Dhdhdbfhfn of of aynı şeyi yaşadım bugün 37+1im hep normal istiyordum ama bugün çok kasıldım doktor bile şaşırdı çıkınca ağladım üzüntüden 😣 fazla düşünmemek ve hayırlısına bırak mak bize iyi gelecek sanırım

Doktor farkı oluyor . Bana ilk doktorum yaptı nefes alıp verdim hiç hissetmedim ikincisinde aynı şekilde rahat nefes aldım ama başka doktor baya iki parmağıyla uzun uzun bastırdı ve inceledi dediğiniz gibi canım yandı . İlk ayağı kalkamadım sonra giyinip bir yere oturdum gene kalkamadım . Benim vajinal ağrılarımda var bu yüzden kat ve kat fazla hissettim yani herkesin çatı muayenesi ve doktoru farklı yapabiliyor . Karar sizin

@Ays_dmr Rabb’im hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimiz bi avazda kurtulalım inşallah 🥹

@Granit benim ki o esnada cok acıdı kalktiktan sonra öyle bir acı olmadi

Dhdhdbfhfn bende çok kasıyorum kendimi ta hamile olmadan önce kontrol edilirken kasmişim doktor kasma göremiyorum falan diyordu kamerayla bakmak zorunda kalmışti. O yüzden ben sezeryana daha yakınım. Bebeğimi de riske atmak istemem. Çatı kontrolüme daha var bakalım o nasıl olacak 😅

@Mercan0652 sezaryan bi an düşünmedim değil ama oda işte sonrasında uğraştırıyor ya dikiş falan

Dhdhdbfhfn inşallah en rahatı hayırlısı olur sizin için 🙏🏻 hepimiz için ❤️

@Hsny_6 inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım sağlıkla hayırlısıyla 🩷

Dhdhdbfhfn yanma niye olsun ki 🤔 bu senden kaynaklı olabilir yara veya bisey varsa ondan olabilir

Dhdhdbfhfn yani kim atlatamamiş ki ben atlatamayacagim diye düşünüyorum 😅 psikoloji de önemli ben her ikisine de okeyim sezoya daha yakınım sadece ikisine de hazır olmak lazım ben çabuk toparlayacagimi düşünüyorum

@Tugceelanaz peki o doğum anında sadece ıkınma hissi oluyormuş hani tuvaletini yapıyormussun gibi oluyormuş doğru mu