Dhdhdbfhfn yanma niye olsun ki 🤔 bu senden kaynaklı olabilir yara veya bisey varsa ondan olabilir

Dhdhdbfhfn yani kim atlatamamiş ki ben atlatamayacagim diye düşünüyorum 😅 psikoloji de önemli ben her ikisine de okeyim sezoya daha yakınım sadece ikisine de hazır olmak lazım ben çabuk toparlayacagimi düşünüyorum

@Tugceelanaz peki o doğum anında sadece ıkınma hissi oluyormuş hani tuvaletini yapıyormussun gibi oluyormuş doğru mu

Dhdhdbfhfn

Ağırıları sancıları güzel nefes alış verişle karşılarsan çok güzel geçer
    Ben iki doğumumdada sunı sancı aldım
    İkiside çok farklıydı ama acılmam hizli ilerde sunı sancı sayesinde
    Sağlıkla gelsin yeterki 🌸 kendine ve bebeğine güven en önemlisi bu

Dhdhdbfhfn Acımış olmasına çok şaşırdım açıkçası. Siz farklı bir psikolojiye büründünüz sanırım. Muhtemelen yeniden muayene olacaksınız. Onda sakin kalmayı denemelisiniz. Çünkü hiç acılı bir muayene değil. Eğer yine aynı reaksiyonu verirseniz sezaryen mantıklı olabilir.

@rosatue benim acı eşiğimde çok düşük bide kendimi çok kastım

Dhdhdbfhfn Hiç negatif düşünmeyin benim acı eşiğim hiç düşük değil, bir yerim kesilse kan tenime değmeden hissetmem bile ama mesele doğumsa yatkın değilmişim ilkinde öğrendim kaslarım bir türlü esnemedi. Annem iğneyi daha görünce bayılır. Çocuk doğurma süreleri yarım saati geçmemiş. Velhasıl aşırı reaksiyon verip kendinize engel olmadığınız sürece belki de aksine çok başarılı olacağınız bir doğum olabilir.

Dhdhdbfhfn bu arada canlı yayında doçent bi doktora sordum az önce çatı kontrolünde kasılan ve acı duyan biri sezeryan mı olmalı diye. Doktorunuz neyi uygun görürse onu dinleyin ama genelde bu vajinismusla ilgili oluyor o yüzden normal doğum çok önermeyiz çünkü idrar kaçırma sarkma vs olabiliyor sonrasında dedi.