• Gebelik
  • 22 haftalık annişlerim nasılsınız🌸

@Ceyda_Aras sağlıkla gelsin canım aynısını bende yaşıyorum yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum resmen

Melissayda bende 23 haftaligim benim 3.gebeligim supriz yumurtam 🤣 kizce Serra Sedef ya da Serra Sultan istiyoruz kararsiz kaldk isimde 😊 biberon emzik bir kaç tulum hastane cikisi falan aldım simdilik bir de detaylı ultrasona giremedim durumumda musait değil randevu da bulamıyorum bu sekildeyiz

@Sdyee amin canım inşallah görüş günleri iple çekiyoruz resmen büyümüş oluyorlar 😍😍

Melissayda büyüdü teyzoşu detaylı için gün sayıyoruz çok merak ediyorum kime benziyor🥹

@Selin3434 Serra ilay da çok güzel olur bak ama bence serra sedef daha hoş geliyor canım

@ikranurayaz_mom ayy ben girdim ablasına benziyor birde bana benziyor çenesi falan yiycem ya en güzel andı 🥰🥰 senin ne zaman canım

Melissayda bende 22 haftalıgın bugun itibariyle ilk gebeliğim sanki biraz agırlaşmaya başladık ikizlere hamileyim bakalum en zor zamanlara geliyoruz galiba şişkinliğim çok oluyor benim cok cok yiyorum sanırım sonrada sıgınamıyorum tavsiyeleriniz nedir?

Ben de 22. Haftamdayım kızlar bişey soracam doktorlar hep sola yatmayı öneriyor ama ben mümkün değil yatamıyorum. Sola dönünce sol kasığıma ağrı giriyor nefes alamıyorum. Sadece sağa yatabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı.

Melissayda evet güzel oluyor Serra ben istedim Sedef kayinvalidemin ismi eşim 3. Bebeğimiz ilk defa istiyorum diyor doğru söylüyor zaten kullanmayiz daha çok Serra diye sesleniriz diyo bakalım bende esimi kirmak istemiyorum

Ngny Sağ ve sol şeklinde uyumaya çalışıyorum bende ama sabah kalktığımda sağ taraf 🤷‍♀️ Sürekli sola yatmak gerçekten zor artık sol kısmım uyuşuyordu yapamadım ben

Melissayda Birkaç dakika sonra 28+4 olacağız mide bulantısı başladı yeniden kramplarım oluyor alışveriş yapmadım daha sadece beşik ve çocuk arabası tamam 😊

Melissayda bizde 21+2 olduk yatakta dönmek zor geliyo şimdiden🙂 Son 132 günümüz kaldı Prensesimle Kavuşmaya İsmi Defne Alya Koycaz 🩷🌸

Melissayda dokunmayın çok fenayım ateş basiyo yanıyorum desem “miğde yanmasi”😅

Melissayda Eveett büyüdüklerine tanık olmak çok güzel, çok çabuk büyüyorlar birde 😍🫠

@Hamissannee88 sakız çiğnemek iyi geliyor canım, birde su içmek su içince az yiyorsun. Yürüyüş yapmak da iyi gelir mide yanması da varsa gavicon da rahatlatıyor sağlıkla gelsinler minişler cinsiyetleri belli mi 🥰