@Ebru_ebru normal canım çok hareketli olmayıp tatlı yiyince hemen hareket ediyorlar endişe etme her şey yolundadır annesi uyuyordur 😍
22 haftalık annişlerim nasılsınız🌸
@ikranurayaz_mom ay az kalmış canım her şey yolundadır inşallah 🥰
@Elmasekeri1 ay bende diğer kızıma oda bakıyorum park beşiği kardeşine kalacak montessori tarzı alacağım kullanışlı oluyorlar senelerce en heyecanlı zamanlar adıyla yaşasın canım 😍
@Shnkh magnezyum verir canım sağlıkla gelsin bebişin 🩷
Melissayda inşallah kuzum tek temennim🤲💕
Melissayda benimde 2. Oğlum geliyor. 22+4 olduk. Hazırlık daha başlamadım. 28 haftada başlıcam 30. Haftaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. Özgür koyacağız adını. Bel ağrım dışında sıkıntım yok çok şükür 😂💐
Melissayda farklı cinsiyet Allah’ıma şükür olsun hepsinin duygusınu tadacağım inşallah abisinin bebeklerinide giyer evdede olsa kızım
23+5 benimde çok ağrılarım oluyor kasılma ve varis magnezyum kullanıyorum şuan alışveriş hiç yapmadım ne kendime ne bebeğe ilk gebelikte 22 de başlamıştım cantamida 28 de hazır ettim bunda sanki daha rahatım bilmiyorum
Melissayda sağol cnm magnezyum kullanyrm ama gecmyr
Melissayda İnşallah çok teşekkür ederim 🥰
Melissayda evet belli ikiside oğlan olacak hayırlısıyla sagol cnm hepimizinki sağlıkla gelsin dünyaya inş🥰
22+5 den selamm kızımız olucak inşallah Duru Liya koyucaz ismini çok önceden hazırdı isim :) eksiklerin çoğuda tamam gibi ama sırtt ağrısı fena hamile destek yastığıyla yapışık geziyoruzz :)