Melissayda Eveett büyüdüklerine tanık olmak çok güzel, çok çabuk büyüyorlar birde 😍🫠
22 haftalık annişlerim nasılsınız🌸
@Esraa00 amin canım inşallah 🙏
@Hamissannee88 sakız çiğnemek iyi geliyor canım, birde su içmek su içince az yiyorsun. Yürüyüş yapmak da iyi gelir mide yanması da varsa gavicon da rahatlatıyor sağlıkla gelsinler minişler cinsiyetleri belli mi 🥰
@Selin3434 evet canım ikinci isim ya zaten arka planda kalır genelde ilk isim daha çok kullanılıyor
@Ngny canım ben iki tarafada yatıyorum sabit uyuyamayız zaten sadece en uygun pozisyon o olduğu için öneriliyor düz yatma uzun süreli tabiki ama sağ tarafada yatabilirsin
@Aleyna_1634 sağlıkla gelsin canım adıyla yaşasın 🌸🧚🏻♀️
@Ebru_ebru kramplar için magnezyum iyi geliyor doktorunuza sorun isterseniz 🙏 az kalmış sizin sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Melissayda Magnezyum kullanıyorum canım. Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Şimdide hareketleri azaldı diye kafaya takmaya başladım annelik ne zor birşeymiş gerçekten düşünüyorum bu saatte normal mi felan diye 🥹🥹🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Melissayda teşekkür ederim cümlemiz inşallah
Melissayda Amin inşallah 🩷💕
- Düzenlendi
Melissayda martın ilk haftası gibi gidicem canım yaa yerim çok güzel bi an 😍🥹
Melissayda 22+2 👋 bizde yüzde doksan isme.karar verdik gibi neva olacak 🥰 ilk bebiş.ondan heyecanla biraz alışveriş yaptım kıyafet park yatak biberon vs 😊 oda bakicam haftaya hafif odemlerim başladı
@Melissayda 22+3 olduk detaylı ultrason günümüz bugün bakalım. Kızımın yüzünü görebilecek miyim ismini İnci koyduk inci gibi parlasın diye. Bide ben hala kusuyorum, kaburgam ağrıyor, ağırlaşmaya başladım 5 buçuk ayda 9 kilo alarak rekora gidiyorum ama belli olmuyo çok şükür. Bütün soruları bir arada sorduğun için biraz uzun oldu cevabım. 😂
Melissayda bugün 22 haftamız bugün doktor kontorulune gdcm sağ ve sol bacağım acayip ağrımaya başladı bide grip oldum onun icin
@Ebru_ebru normal canım çok hareketli olmayıp tatlı yiyince hemen hareket ediyorlar endişe etme her şey yolundadır annesi uyuyordur 😍
@ikranurayaz_mom ay az kalmış canım her şey yolundadır inşallah 🥰
@Elmasekeri1 ay bende diğer kızıma oda bakıyorum park beşiği kardeşine kalacak montessori tarzı alacağım kullanışlı oluyorlar senelerce en heyecanlı zamanlar adıyla yaşasın canım 😍
@Shnkh magnezyum verir canım sağlıkla gelsin bebişin 🩷
Melissayda inşallah kuzum tek temennim🤲💕
Melissayda benimde 2. Oğlum geliyor. 22+4 olduk. Hazırlık daha başlamadım. 28 haftada başlıcam 30. Haftaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. Özgür koyacağız adını. Bel ağrım dışında sıkıntım yok çok şükür 😂💐