@ikranurayaz_mom ay çok sevindim dikkat et aşkom tekrar yakalanma isim zor ya sürekli bir şey geliyor aklına kapı süsü yapcam kızıma hemen koyduk biz yoksa sürekli değişiyor 😂
22 haftalık annişlerim nasılsınız🌸
@Eceunverkanra adıyla yaşasın canım ipekler çok naif oluyorlar öğrencim vardı ipek adında 😍 bir anda hazır olur canım onlarda inşallah
Melissayda ediyorum canım valla cehennemi gördüm resmen 1 ay boyunca 10 kilo verdim
Melissayda iyi yapmıssın canım bizde çocuk diye bahsediyoduk artık ismi var yavrumun 😂🤭
@Ewy ay evet ya haziran cidden yenidoğan için serin olur uzun kollu kesin olmalı ağustos falan çok sıcak olacak zıbın aldım bol bol
@ikranurayaz_mom aşkom zayıflama keşke banada uğrasa bee bi o yönü güzel olmuş bence ama diğer türlü hastalik çoook zoorr
Melissayda 22 haftadan tek yumurta ikizleriyle selaaam 💕
@ikranurayaz_mom yaa yavruşlarda büyüdü aşkom sen kaç haftalık oldun
Melissayda güzel oldu olmasına ama yüzüm çöktü onu sevemedim yanaklarım vardı eşim diyor geri getir yanaklarını😂😂
Melissayda ben hazrlık ypmıyorum üçüncü erkek herseyi var birşeyler alıcaksamda son ayda alırm
@Yonca59 yaaa selam nasılsın canım bebişlerin nasıllar ikiz gebelik zor mu 🥰
@ikranurayaz_mom aşkom seninde mi yanaklardan gidiyor benimde öyle belden gider birde basen kalır nefrett😂
Melissayda uygulamaya göre 18+4 olucam 1 saate kadar😂ama 4 5 gün önden gidiyodu ondan tam bilmiyorum ne kadarlık olduğumu🤣
@Tugba29_ oo maşallah canım abilerinden bir sürü şeyi vardır eksikleri tamamlarsın her şey hazır 🌸
Melissayda yanaklar gidiyor direk 😂hiç sevmiyorum yaa 2 gözün kalmış diyor eşim o da sevmedi🤣
Melissayda 22 bitiyor yarın inşallah 🥹
Belim ve sağ kaburgam ağrıyor 😅
Hazırlık başlamadım son aylarda başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse
Cinsiyet erkek 💙sağlıkla dünyaya gelirler inşallah 🤲🏻🌸
Melissayda benimde 22+5 ikinci oğlum geliyor sadece yürürken nefes nefese kalıyorum birde sırt ve bel ağrım oluyor ilk hamileliğimde de olmuştu doğuma kadar yatarken düz yattığımda ağrı çoğalıyor
Melissayda Adıyla büyüsün sağlıkla kucağımıza alalım Yağız Efe koyacağız Allah’ın izniyle inşallah. 22+6dayız mide ekşimesi ve kalça ağrısıyla baş etmeye çalışıyorum çarşamba kontrolüm var gün sayıyorum 😂😂
22+4 olcaz 12 den sonra inşallah😍 bel ağrısı başladı 🥲
@ikranurayaz_mom aşkom 19 un içindesin o zaman sende ama sata göre gidiliyor bilirsin sende uygulamayı takip et sen ayaz kuşum büyümüş 🩵👶🏻😂