• Doğum
  • Nişan ve su gelmeden doğum başlar mı ?

Tugceaker evet canım 39+4te hiç suyum ve nişan gelenden bi gün sabah bel karın ağrısıyla uyandım gün boyu devam etti bu ağrılar sürekli dakika kontrolü yaptım 5dk ya bir düşünce hastaneye gittim 6 cm açılmam vardı hemen doğumhaneye aldılar. 1 saat içinde de bebeğim doğdu. Sabah 8 9 gibi ağrılar başladı akşam 5 gibi 5 dkya düştü 6da hastanedeydim 7de bebeğim doğdu. Dk tutup kaç dada bir ağrı geliyor kaç saniye kasılıyor mutlaka takip et doktoruna bildir. İnşallah su gibi doğumun olur

Tugceaker sancıları süreklii hareket ederek karşılayın. Plates topun varsa 0 çiz 8 çiz. Ağrı geldiğinde çömel hem rahatlatıyor hemde doğuma kolaylık olur. Beline sıcak su tutup çömelelere otur banyoda ben her sanda bunaldı yaptım kolay bir doğum oldu ve açılmam hızlanmış hiç beklemiyordum

iremd-1798 ah teşekkür ederim saten onu doktor dün kafası baya aşağda 1 hafta içinde gelebilir dedi

Esma006 evet öyleymiş ben bunu bilmiyordum nişan su ağrı olarak biliyordum

Begleyna ya ne güzel doğumlarınız olmuş benimde inşallah böyle olur evet pilatesim yok ama aşaya çömelmek bi kaç daha hareket rahatlatıyo bebek toplandıkça sizde de şiddetli ağrılar oluyordu dimi

Begleyna nasıl bi bel ve karın ağrısıydı ya bende 38+5 im sabah kalktığımdan beri karnimin alt kısmında adet olacakmisim gibi ağrı var tatlı tatlı belim de agriyordu şimdi biraz hafifledi acaba belirti midir

Tugceaker
            Sizinle aynı hafta ve aynı gündeyiz ve aynı belirtileri yaşıyorum. Dün doktor muayenesine gittiğimde bebeğin aşağıya inmiş ama daha var bol bol yürüyüş yap dedi doktorum ki aşağıya insin diye ama dün akşamdan beri belimden karnımın alt kısmında aşırı ağrı hissediyorum ve karnımda ara ara sertleşiyor.
            Umarım bebeğim gelmek için çabalıyordur yoksa bu ağrılar nereye kadar devam edicek böyle merak içindeyim. Kontrolde daha yukarda demesi daha zamanım varmış gibi dedi ama yaşadıklarım her an gelecekmiş gibi geliyor. Kafamdaki sorular birkaç saat içinde hemen inme ihtimali varmı bebeğin yoksa haftalar mı lazım inmesi için. Kafam çok karışık bilgisi olanlar varmı bu konuda. Bu arada ilk gebeliğim benim

Aleynaaltn 39+1 haftalığım agrım vs yok ama yatarken bacaklarım ve kalça agrıyor sadece yatarken ayakta hiçbişeyim yok. Bebeğimin başı aşşağıda ama kanalda değil doktor banada yürü dedi. Gerçekten merak ettim bir kaç saat içinde de kanala indiği oluyor mu😁 bende bilenlerden cevap bekleyim

Duyguzun bende 39+2 yim hala gelem giden yok 🥲 artık doğsun istiyorum zorlanıyorum çünkü son günlerde.sağlıkla gelsinler inşaallah 🤲 vakit geçtikçe insan sabırsızlanıyor geriliyor.bişeyşer yapıyormusun gelmesi için ?

Hkduman tatlı tatlı değil benim ya şiddetli kasık ve bel bebek kasıldıkça ağrı yüklendi uyku bile uyyamadım

Aleynaaltn canım benim bebek çok aşağı inmiş sürekli baskı yapıyo vajinaya o kasıldıkça baskı yaptıkça bel kasık ağrılarım oluyo aşırı şiddetli doktor bana 10 gün süre verdi saten 10 güne kadar doğur dedi yoksa suni sancıyla doğurtçam dedi bebeğin kilosu biraz fazlaymış

Duyguzun kanala girmesi için ördek yürüyüşü bi kaç egzersiz öneriyor doktorlar benim bebek kanala girmiş başı çok aşağı girmiş bile

Tugceaker kanaman olduğunda direk git ağrı evde çekmek daha iyi gittiğinde hastaneye kolay doğuma alinirsin Allah bilir yinede ama

Esma006 aynen canım sürekli takip ediyorum kanama bişey var mı diye öyle bişi olursa gitçem