iremd-1798 Tugceaker güzel haberlerinizi bekliyorum kolaylıkla sağlıkla evladınıza kavuşursunuz inşallah ❤️
Efebelinay12 Nurcantas65 benimde salı günü hafif sancım ve 3 cm acikligim çıktı doktor git doğumun başlamış dedi ama o gün bugün hala gram sancım yok sizce durmalı miyim açıklıktan birşey olur mu
Nurcantas65 Efebelinay12 kaç haftalık sınız? Riskli gebe değilseniz bekleyin bence. Suni almak yerine kendi sancını bekle. Ben 37-38 den beri bekledim 40+2 de kendi sancım geldi 40 dkyla başladı ta 5-7 dk 1 gelene kadar bekledim evde,ki benim ikinci gebeliğim doktorunuza göre benimde hop gitmem gerek zira yolda doğurma durumum var. Başka bir doktora görün bence
Rabiaa3404 Enesvezeynebinannesi bende 39+2 yim yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol bol evi temizliyorum arada squat falan hurma yemeye calisiyorum bakalim kim önce doguracak🤣
Tugceaker Rabiaa3404 squat bende yapıyorum pelvis hareketleri yapıyorum merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum doktor yapcan diyo
Efebelinay12 Nurcantas65 evet bana da öyle dediler 3. Doğumum bu riskli diye birşey demediler sancimda yok sadece gudne bir iki kere sertleşme oluyor o kadar bebek hareketleri normal suyum falan da gelmedi doktor bu gece doğar demişti ama 4 gün oldu tık yok
Nurcantas65 Tugceaker inşaaAllah en güzel doğumun olur,sadece bol bol squat, ahududu çayı iç,perine masajı mutlaka yap
Tugceaker Nurcantas65 inşallah canım benim benim bebiş birazcık fazla kiloluymuş doktor 10 gün müddet verdi eğer doğumun gerçekleşmezse suniyle doğurtcam dedi 37+ 5 im 3700 kilo dedi bu yüzden ne yap ne et kendi sancılarınla doğur dedi
kedilibebeli Aleynaaltn Bana doktorum bir anda iner dedi. Benim bebişte kanala girmemiş. Doktora uzun sürer mi yoksa birden inmiş olma ihtimali de var mı demiştim bekliyoruz bakalım. Hatta burda birinden okudum doğumda kanala girmiş bebişi yanlış hatırlamıyosam
Nurcantas65 Efebelinay12 kontrolleri aksatma,düzenli yapsın doktor,sancı gelene kadar bekleye bilirsen sıkıntı çıkmazsa mis gibi olur.
Nurcantas65 Tugceaker banada iri demişlerdi sancı gelmezse 4 u bulur diye. Bol bol sadece salata tarzı beslendim,hamur ve türevleri tatlı meyve yemedim, bebeğim 3600 doğdu. Öyle yap bir bak ne kadar alıyor,belki bekler biraz daha