- Düzenlendi
Kızlar gece boyu sürekli kasılma ve kasılmaya eşlik eden bel ve kasık ağrılarım var bebeğim sürekli kasılıyo sürekli toplanıyo ama ne nişan geldi nede suyum yinele açılma olup doğum başlamış olabilir mi bu arada gebelik haftam 37+5
Kızlar gece boyu sürekli kasılma ve kasılmaya eşlik eden bel ve kasık ağrılarım var bebeğim sürekli kasılıyo sürekli toplanıyo ama ne nişan geldi nede suyum yinele açılma olup doğum başlamış olabilir mi bu arada gebelik haftam 37+5
⬆️⬆️⬆️
Tugceaker üstte kalsın
Tugceaker kızlar bileniniz yaşayan var mı böyle bir durum
Nişan ve su gelmeden bu ağrılar neyin nesi acaba ben hiç böyle birşey yaşamadım ilk defa yaşıyorum
Geçmiyor ağrılar yatsamda dinlensemde hiç fayda etmedi
Tugceaker kızlar yardım ☹️
Tugceaker başlar canım benim sancılarım başladı 1 saat sonra acile girdim 10 cm açıklık ne su geldi ne nişan doğum başlamış hemen doğumhaneye alındım yarım saat sonra bebeğim kucağımdaydı. Eğer ki ağrılarınız düzenli aralıklardaysa evet olabilir. Mesela ağrı aralığı 5 10 dakikaysa ve kısa sürede geçip yeniden aynı ağrı giriyorsa doğum ağrısıdır ve açılma ile doğumu tetikler. Ama düzensizse yüksek ihtimal yalancı sancılardır. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah ❤️
iremd-1798 ay o ne güzel doğummuş öyle😍😍🥹♥️ İlk doğum muydu ?
Opmiyimgebeyim fazla güzeldi hala dalga geçerim çok zor oldu diye 😅 eşten çektim amaRabbim doğumlarımı kolay nasip etti çok şükür 🥰 ikinciydi canım. İlkinde de suyum geldi acile gittim sancım başlarsa diye 2 saat bekledik başlamadı 11 de suni sancı aldım 15.15 te bebeğim doğdu. O biraz daha uzundu ama o da kolaydı 🥹❤️
iremd-1798 dediğiniz gibi düzenli kasılmalar dün kontrolüm vardı nst güzel dedi sancın çıkmamış dedi ılınınca kasılma hafifliyo
iremd-1798 gerçekten çok güzel doğum olmuş 🥰🥰
Tugceaker bilgim yok ama bugün tam 40 haftalık olduk salı günü açıklık muayenesi sonrası kahverengi lekelenme oldu iki gün dün de gün boyu sümüksü akıntım oldu nişan olduğunu düşünüyorum suyum gelmedi akşam biraz sancım oldu geçti şu an hâlâ bekliyorum suyum gelir diye düşünüyorum ama gelmeyecek bu gidişle gelmeyenleri okumuştum burada 😊
iremd-1798 miğdem de çok bulanıyor kasılmalarım aşağı olan baskı kasık ve bel ağrılarım hala devam ediyor
mahirsmom benimde çok akıntım var sümüksğ değil bildiğiniz beyaz akıntı çok fazla iç çamaşırım eşofmanım ıslanıyor
Evet canım doğum başlar benim öyle oldu
Tugceaker bir duş alın hala geçmezse doğum sancısdır. Geçerse yalancı sancıdır. Sancı aralıkları düzenli ve 5 dakika aralıkla olursa hastaneye gitmenizi öneririm ❤️
Ne nişanım geldi,ne suyum, 38 haftadan beri 3 cm açıklık vardı 40+2 de sancılarım gece başladı ,5dk 1 e inince hastaneye gittim,6 cmle doğum katına çıktım 1.5 saatte bebeğim doğdu 😊