Tugceaker bilgim yok ama bugün tam 40 haftalık olduk salı günü açıklık muayenesi sonrası kahverengi lekelenme oldu iki gün dün de gün boyu sümüksü akıntım oldu nişan olduğunu düşünüyorum suyum gelmedi akşam biraz sancım oldu geçti şu an hâlâ bekliyorum suyum gelir diye düşünüyorum ama gelmeyecek bu gidişle gelmeyenleri okumuştum burada 😊
Nişan ve su gelmeden doğum başlar mı ?
iremd-1798 miğdem de çok bulanıyor kasılmalarım aşağı olan baskı kasık ve bel ağrılarım hala devam ediyor
mahirsmom benimde çok akıntım var sümüksğ değil bildiğiniz beyaz akıntı çok fazla iç çamaşırım eşofmanım ıslanıyor
Evet canım doğum başlar benim öyle oldu
Tugceaker bir duş alın hala geçmezse doğum sancısdır. Geçerse yalancı sancıdır. Sancı aralıkları düzenli ve 5 dakika aralıkla olursa hastaneye gitmenizi öneririm ❤️
Ne nişanım geldi,ne suyum, 38 haftadan beri 3 cm açıklık vardı 40+2 de sancılarım gece başladı ,5dk 1 e inince hastaneye gittim,6 cmle doğum katına çıktım 1.5 saatte bebeğim doğdu 😊
bebegimmzgl ah inşallah inşallah bi an önce kucağıma alırım bende
Tugceaker evet canım 39+4te hiç suyum ve nişan gelenden bi gün sabah bel karın ağrısıyla uyandım gün boyu devam etti bu ağrılar sürekli dakika kontrolü yaptım 5dk ya bir düşünce hastaneye gittim 6 cm açılmam vardı hemen doğumhaneye aldılar. 1 saat içinde de bebeğim doğdu. Sabah 8 9 gibi ağrılar başladı akşam 5 gibi 5 dkya düştü 6da hastanedeydim 7de bebeğim doğdu. Dk tutup kaç dada bir ağrı geliyor kaç saniye kasılıyor mutlaka takip et doktoruna bildir. İnşallah su gibi doğumun olur
iremd-1798 ah teşekkür ederim saten onu doktor dün kafası baya aşağda 1 hafta içinde gelebilir dedi
Esma006 evet öyleymiş ben bunu bilmiyordum nişan su ağrı olarak biliyordum
Deniz2953 dün nst 39 40 45 gördü normal dedi sancın yok dedi
Nurcantas65 ayy ne güzel bende öyle olurum inşallah
Begleyna ya ne güzel doğumlarınız olmuş benimde inşallah böyle olur evet pilatesim yok ama aşaya çömelmek bi kaç daha hareket rahatlatıyo bebek toplandıkça sizde de şiddetli ağrılar oluyordu dimi
Tugceaker Amin canım inşallah
Begleyna sıcak suyu da denicem koycam sıcak su torbasına
Tugceaker
Sizinle aynı hafta ve aynı gündeyiz ve aynı belirtileri yaşıyorum. Dün doktor muayenesine gittiğimde bebeğin aşağıya inmiş ama daha var bol bol yürüyüş yap dedi doktorum ki aşağıya insin diye ama dün akşamdan beri belimden karnımın alt kısmında aşırı ağrı hissediyorum ve karnımda ara ara sertleşiyor.
Umarım bebeğim gelmek için çabalıyordur yoksa bu ağrılar nereye kadar devam edicek böyle merak içindeyim. Kontrolde daha yukarda demesi daha zamanım varmış gibi dedi ama yaşadıklarım her an gelecekmiş gibi geliyor. Kafamdaki sorular birkaç saat içinde hemen inme ihtimali varmı bebeğin yoksa haftalar mı lazım inmesi için. Kafam çok karışık bilgisi olanlar varmı bu konuda. Bu arada ilk gebeliğim benim