Fatmanaz sorma sağlıkla gelsinler sorun değil de belirsizlik beni çıldırtıyo😂😂
    worin akşam eşime dedim sancım var galiba Yok o ağrıdır dilo dedi ya adam inanmadı 😂😂
      Fatmanaz ya ben de evin içinde ne hareket yapsam bizimkiler doğum başlasın diye yapıyorsn değilmi bunu diyorlar😂😂 benimke beraber aileminde piskolojisi bozuldu
        worin 😂😂😂 yarabbim aynı şeyi bende yaşıyorum 😂😂😂 ablamla konuşuyorduk midem bulanıyor bugün onu söyledim allahhhh bi baktın herkes arıyor gelelim mi anlat bakalım sancı nasıl YÖK bilmem ne dedim tövbe yarabbim yemek dokundu 😂😂 herkes doğurmamı bekliyor ya
          Fatmanaz ya hani kordonu dolasir mi kakasini yutarmi qibi seykeri bian bende ne yi dusunuyodum acaba dedim ha🤣🤣🤣
            Burcum91 😂😂😂 bende dedim acaba ben neyi düşünüyorum diye 😂😂 hepsini düşünüyorum işte ve Cuma kontrol var Cumartesi 40 hafta bitiyor
              Fatmanaz 😀😀 hadi insallah 40 haftan eger normal.yapamicaksan insallah sezeryan oluverrisin hemen ya kavusursun bbegine
                Burcum91 dua et sancılarım açılmam olsun normal doğurup kurtulayım sezeryandan kesik falan gözüm almıyor hiç
                  worin yok ya demedin mi 😂😂 sen mi taşıyorsun alın şunu alın deseydin (Ablam böyle demişti ) 😂😂😂
                    Fatmanaz ay ne biliyim cumartedi 40+0 hastaneye gidicem ordaki ebelere danışacağım😂
                      worin biz seninle aynıyız zaten bende Cuma gideceğim kontrole ☺️ Bakalım annesinin kuzusu doğarmı Cuma’ya kadar bugün belim ağrıyor sürekli mide bulantım vardı ama geçti
                      worin birde böyle karnımdan başlayıp vajinama birşey iniyor sanki bebeğin hareketi gibi sancı az birşey galiba yani bilemedim ki
                        Fatmanaz bana alttan biri iğne batırıyor gibi bebek kanala mo girmeye çalışıo bilmiyorum da çıldırcam😂
                          Fatmanaz girmişti şimdide çıkmış dediiii🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ay bu çocuk daha gelmeden bana çektiriyor😬
                            Fatmanaz bundan sonra günde 2 saat yürümem, sonra sıcak duş ardındanda pilates yapcam başka çarem yok😂