Fatmanaz hamileyken çok yumurta tükettim günlük 5 6 tane yiyiyodum 😁😁😁 kizim da da alerji yapmış 1 yaşına kadar tedavi gördük
    SARAMAZE19 tövbe ben hiç giyemedim nerdeyse keşke benim kızım yiyebilse çok korkuyorum yiyemez diye zaten geçmiş olsun atlattı mı peki
      Fatmanaz alerjiyi atlattık

4 yaşında smdi
      Yemek yemez
      Yumurta asla
      Peynir asla
      Aksam yemekleri asla
      Nasıl beslenio dersen
      Ansizin acim dio bir tabak pilav yer yada çorba içer

Ve 3 4 gün tok durur acayip bi çocuk nasıl buyuyo bilmiorim doktora götürdük zorlamayın dio zorlamadigimiz çocuk 3 4 gun de bir yemek yiyiyo 😏😏😏
        SARAMAZE19 canım hiç şaşırmadım desem yiyenim var erkek çocuğu 4 yaşına girdi ve asla ağzına yemek almaz doktor normal diyor süt içer uyur bu sadece ekmek YÖK yemek YÖK meyve yok sadece süt içer ve bitti hiç acıkmaz
          SARAMAZE19 ablamın 2. Bebeği dünyayı yiyebilir anma hareketli diye eritiyor tombul değil tabi çok güzel yemek yer 😂 hepimizi mutlu eder abisi ise aç kalır sürekli annesi yani Ablam sinirden ağlar 😔
          worin yok kız YÖK 😂😂 biraz önce midem bulandı sanki bir iki sancı ama geçti
            worin biz bekleye duralım millet doğuruyor çatır çatır valla
              Burcum91 neyi düşünüyorsun canım ☺️ Hangisini ben Artuk o kadar çok şey düşünüyorum ki başım dönüyor 😂
                Fatmanaz sorma sağlıkla gelsinler sorun değil de belirsizlik beni çıldırtıyo😂😂
                  worin akşam eşime dedim sancım var galiba Yok o ağrıdır dilo dedi ya adam inanmadı 😂😂
                    Fatmanaz ya ben de evin içinde ne hareket yapsam bizimkiler doğum başlasın diye yapıyorsn değilmi bunu diyorlar😂😂 benimke beraber aileminde piskolojisi bozuldu
                      worin 😂😂😂 yarabbim aynı şeyi bende yaşıyorum 😂😂😂 ablamla konuşuyorduk midem bulanıyor bugün onu söyledim allahhhh bi baktın herkes arıyor gelelim mi anlat bakalım sancı nasıl YÖK bilmem ne dedim tövbe yarabbim yemek dokundu 😂😂 herkes doğurmamı bekliyor ya
                        Fatmanaz ya hani kordonu dolasir mi kakasini yutarmi qibi seykeri bian bende ne yi dusunuyodum acaba dedim ha🤣🤣🤣
                          Burcum91 😂😂😂 bende dedim acaba ben neyi düşünüyorum diye 😂😂 hepsini düşünüyorum işte ve Cuma kontrol var Cumartesi 40 hafta bitiyor
                            Fatmanaz 😀😀 hadi insallah 40 haftan eger normal.yapamicaksan insallah sezeryan oluverrisin hemen ya kavusursun bbegine