Son 4 gün kaldı 39+3 günlük bebeğim ama tık sancım yok normal Doğum olacak güyaaaa
Son 4 💜🙏🏼
Bn 42 haftada sezeryanla dogurdum😁😁 Rabbim sağlıkla kucağınıza versin insallah
SARAMAZE19 maşallah canım allah bağışlasın yavrunu korkutma beni ☺️
Fatmanaz bn rahata düşkün biriyim cabalamadim normal doğum için kimse de akıl vermedi😑😑
SARAMAZE19 bende çok rahatım ama artık korkmaya başladım bende çoook
Fatmanaz korkma cnm su gbi gecio inan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o düşünce de kalsaydim ikinciyi emin ol yapmazdım rabbim daha beterinden korusun insallh
SARAMAZE19 çok teşekkür ederim canım ben 40 tan sonra bekletmeye korkarım nasıl bekleyeyim kordon diyorlar pisliğini yer diyorlar ya bilmiyorum nasıldı kontrollerin 49 tan sonra peki
3 4 günde bir gidiodum takio altinda oluyirsun zten doktoruna güven cnm 4 kilo doğdu kizim çok şükür iyiydi yumurta alerjisi dışında
SARAMAZE19 yumurta alerjisi mi o ne alaka canım ya
Fatmanaz hamileyken çok yumurta tükettim günlük 5 6 tane yiyiyodum 😁😁😁 kizim da da alerji yapmış 1 yaşına kadar tedavi gördük
SARAMAZE19 tövbe ben hiç giyemedim nerdeyse keşke benim kızım yiyebilse çok korkuyorum yiyemez diye zaten geçmiş olsun atlattı mı peki
Fatmanaz alerjiyi atlattık
4 yaşında smdi
Yemek yemez
Yumurta asla
Peynir asla
Aksam yemekleri asla
Nasıl beslenio dersen
Ansizin acim dio bir tabak pilav yer yada çorba içer
Ve 3 4 gün tok durur acayip bi çocuk nasıl buyuyo bilmiorim doktora götürdük zorlamayın dio zorlamadigimiz çocuk 3 4 gun de bir yemek yiyiyo 😏😏😏
4 yaşında smdi
Yemek yemez
Yumurta asla
Peynir asla
Aksam yemekleri asla
Nasıl beslenio dersen
Ansizin acim dio bir tabak pilav yer yada çorba içer
Ve 3 4 gün tok durur acayip bi çocuk nasıl buyuyo bilmiorim doktora götürdük zorlamayın dio zorlamadigimiz çocuk 3 4 gun de bir yemek yiyiyo 😏😏😏
SARAMAZE19 canım hiç şaşırmadım desem yiyenim var erkek çocuğu 4 yaşına girdi ve asla ağzına yemek almaz doktor normal diyor süt içer uyur bu sadece ekmek YÖK yemek YÖK meyve yok sadece süt içer ve bitti hiç acıkmaz
Fatmanaz çare de yok 😑😑😑 ikinci bebisim nasıl olicak çok meral ediorim
SARAMAZE19 ablamın 2. Bebeği dünyayı yiyebilir anma hareketli diye eritiyor tombul değil tabi çok güzel yemek yer 😂 hepimizi mutlu eder abisi ise aç kalır sürekli annesi yani Ablam sinirden ağlar 😔