Fatmanaz korkma cnm su gbi gecio inan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o düşünce de kalsaydim ikinciyi emin ol yapmazdım rabbim daha beterinden korusun insallh
    SARAMAZE19 çok teşekkür ederim canım ben 40 tan sonra bekletmeye korkarım nasıl bekleyeyim kordon diyorlar pisliğini yer diyorlar ya bilmiyorum nasıldı kontrollerin 49 tan sonra peki
      3 4 günde bir gidiodum takio altinda oluyirsun zten doktoruna güven cnm 4 kilo doğdu kizim çok şükür iyiydi yumurta alerjisi dışında
        Fatmanaz hamileyken çok yumurta tükettim günlük 5 6 tane yiyiyodum 😁😁😁 kizim da da alerji yapmış 1 yaşına kadar tedavi gördük
          SARAMAZE19 tövbe ben hiç giyemedim nerdeyse keşke benim kızım yiyebilse çok korkuyorum yiyemez diye zaten geçmiş olsun atlattı mı peki
            Fatmanaz alerjiyi atlattık

4 yaşında smdi
            Yemek yemez
            Yumurta asla
            Peynir asla
            Aksam yemekleri asla
            Nasıl beslenio dersen
            Ansizin acim dio bir tabak pilav yer yada çorba içer

Ve 3 4 gün tok durur acayip bi çocuk nasıl buyuyo bilmiorim doktora götürdük zorlamayın dio zorlamadigimiz çocuk 3 4 gun de bir yemek yiyiyo 😏😏😏
              SARAMAZE19 canım hiç şaşırmadım desem yiyenim var erkek çocuğu 4 yaşına girdi ve asla ağzına yemek almaz doktor normal diyor süt içer uyur bu sadece ekmek YÖK yemek YÖK meyve yok sadece süt içer ve bitti hiç acıkmaz
                SARAMAZE19 ablamın 2. Bebeği dünyayı yiyebilir anma hareketli diye eritiyor tombul değil tabi çok güzel yemek yer 😂 hepimizi mutlu eder abisi ise aç kalır sürekli annesi yani Ablam sinirden ağlar 😔
                worin yok kız YÖK 😂😂 biraz önce midem bulandı sanki bir iki sancı ama geçti
                  worin biz bekleye duralım millet doğuruyor çatır çatır valla