Fatmanaz bundan sonra günde 2 saat yürümem, sonra sıcak duş ardındanda pilates yapcam başka çarem yok😂
    worin duşu iki günde bir alıyorum yürüyüş en fazla yarım saat bugün merdiven inip çıkmaya karar vermiştim oda olmadı yapmadım eriniyorum
      Fatmanaz benim ayak bileklerim çok ağrıyor ve vajina kemiğim ne yapacam bilmiyorum hiç -.-
        worin vajina kemiği olay oldu zaten ben iki bacağımı bir araya getirirken bile ağtı yapıyor yatağımdan inemiyorum ya
          Fatmanaz insallah fatma kardesim allahim gonlune gore versin bebek ve senin icin hangisii saglikliysa o olsun kuzum oyle dua edelim😙
            worin bende bende ✋🏼 Dün gece midem çok bulandı ama YÖK doğurmadım 😂
              Burcum91 inşallah canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun yavrunu sağlıkla al kucağına ☺️
                Fatmanaz doktorum dün merak etme hiçbir bebek şimdiye kadar içerde kalmadı dedi😂😂😂
                  worin 😂😂😂 benimkide diyecek kesin iyi ya doktora dün mü gittin sen yokmu açılman
                    Fatmanaz evet dün gittim cnm, doppler ile kordondaki kan akışımına baktı çok iyi besleniyor senden dedi, sonra plasenta ve suya baktı herşey yolunda dedi😂 açılmada yok sadece yumşama var ama 2 hafta önce de yumşama vardı😂😂
                      worin o yumuşama bende 3 hafta önce oldu canım ama şimdi tık Yok e tabi iyi ilgilenmiş galiba söylediklerine bakılırsa bende hiç sancı yok ama bir yanım diyo doktora git bi nst çektir ☺️
                      worin gecen gun bana da ebe dedi aynisini. Kalp atislarinda ve suyunda problem olmadigi surece 41+3 e kadar suni sanci yok beklicez. Ama yarin vajinal muayene yapcaklar sirf dogumu tetiklemek icin biraz actircak heralde. 40+3 um suan. Beklemek problem degil bu kadar bekledim yine beklerim rahat dogurcagimi bilsem ama dogum zor olcak diye korkuyorum. 😒
                        YummyMummy aynen canım ya bide ben açılma olmazsa suni sancı alma taraftarı da değilim şimdiye kadar suni alanların yarısından fazlası sezeryan olmuşlar kendimi o kadar yıpratmak istemiyorum😬😬
                        bugün pilates yaptım yürüyüş yapcam sonra gelip küveti dolurcam perine masaj mıdır nedir onu denicem😂 tırsıyorum ama yapcak bişe yok:)
                        hurma ahududu yaprağı çayı fln da tüketiyorum:) bunlara rağmen Rabbim engeliyorsa bir bildiği vardır😂
                          worin suni sancidan ben de korkuyorum ama sezeryandan daha cok korktugum icin yine de once suniyi denerim heralde. Insallah gerek kalmaz. Ben de ne yapilmasi gerekiyorsa yaptim. Daha yeni kuvetten ciktim hatta 🤣 az once esime dedim ki bu gece de dogmazsa dogsun diye bisi yapmicam artik. 41e kdar yaticam butun gun. Psikolojik olarak yiprandim artik bekle bekle 😒