Bayanlar
Acura.starmax,jumper vs. Gbi markalardaki ateş ölçerler normalden daha uygun.almış oldugunuz ve tavsiye edebileceğinz bi marka var mı?
    Kizlar instapijama sitesen pijama alan varmi almak istiyorum acaba guvenilirmi ??
      Tuba52 wellgro Q3 begendim ben canim bak derim 873 fiyati vardi travel sistem cok arasdirdim alanlar memnun kalmis
        Arife3507 küçük topa bence hiç gerek yok lastik ise sırt ağrınız varsa açma germe yaparsanız sırtınızı rahatlatıyor onun dışında büyük top kadar kullanmadım ben. Evet pompası içinden çıkıyor zaten
          Buse1907 SerminMutlu eğer set almayı düşünüyosanız farmareyon sitesinde 184 tl aynı ürünler, ilk alışverişte 10 tl indirim de oluyor 174 tl ye geliyor ben aldım ve çok memnunum sapasağlam geldi. Bu siteden daha önce çok kez alışveriş yaptım sıkıntı yaşamazsınız 🤗
            Buse1907 ben ne olur ne olmaz 120 ml olandan senet aldım 55 tl ye ama awenti emince memeyi reddetmiyormuş o yüzden oldu ki hastanede lazım olursa diye aldım valla
              Yilmazm sipariş ettim bekliyorum uygun gördüğüm için bitmeden atayım dedim gelince yine yazarım