Buse1907 bu sayfa hikayeye attı şimdilik vernikleri attı ahsaplarin bende sabırsızlıkla bekliyorum eğer güzel olursa bende eşime yaptıracağım
TAVSİYELEŞME POSTU💡
Joker den küvet alan oldumu 20 tl ye nasıldır bilgisi olan
Tubi231089 anladım teşekkürler 🤗
Nevresim takımı aldım, yorganı yok, a 101 gelecek olan yorgan iyimidir, yoksa özel dikim pamuklu yorgan mı sağlıklı karar veremedim
kcolgecen Ben sıparıs verdım daha gelmedi ama
Aldığımnız önerdiğiniz ateşölçer var mı kızlar?
Buse1907 aynen öyle afedersin gelen de bi tarafını yerden kaldırmıyo hizmet bekliyo 😒 Mevlütünü annemde yapıcam Allah tan memlekette ama eve gelecek misafirler için şimdiden poğaça börek kurabiye yapıp attım buzluğa. Bebek olunca bi de misafir ne yiycek derdine girmeyim diye. Gelene getir götür bile ağır geliyo artık bırak pasta böreği
Kelebek90 ben baktım epey ince eviniz sıcaksa alabilirsiniz
Meralim09 şampuan mustela ve unibayby aldım deterjanda toz daha iyi dedikleri için dalan roxy aldım çevremdekiler gayet memnun
https://www.bebekcikolatasi.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi kızlar bebek çikolatasını buradan alan var mı? Çok güzel görünüyor fiyatı da uygun.
Almiladora Anladım canım. Ben görmemiştim, iyi oldu sağol. Ben montesorriyi yavrulu ve büyüyen şeklinde yaptırdım.
Almiladora Elinden geliyorsa yaptır tabi canım. Ben yapan bir mağaza buldum, ben tarif ettim onlar yapıyor. Önemli olan malzeme. Araştırdik fiyatta uygun gelince yaptırdık.
Doga_deniz Aynen kuzum. Özeniyoruz herşeyi olsun diyoruz. Ama hem maddi, hem manevi yıpratıyor çok. Bende bu hafta kontrole gidip geleyim, yavaş yavaş başlıcam temizliğe ve ikramlara. Allahtan bu buzluklar var. Yoksa zor olcaktı. Bir kaç tarif var onlar iyi oluyor, onları yapıp atcam. Yetişemediğim yerde hazır alırım, yapcak birşey yok 😊
Merhaba arkadaşlar.dün eşim e bebek indiriminden oyun halısı almış kız modeli ama oğlum olacak.gdip değiştirebiliyormuyum?yoksa fark vermem gerekiyormu bilginiz varmı?
Arkadaşlar aranızda kanz marka bebek arabası kullanan var mı? Varsa memnun musunuz?
cavbella Bu iki tarif normaldeykende, 1 haftaya yakın bayatlamıyor canım. Ben pişirip buzluğa atıcam, çıkarıp ısıtırım. Bir de hazır yufka alıp, sarıcam. Buzluk böreği diye geçiyor, hemen erimeden pişiriyorsun onu da. Arada kek falanda çırpılır, vakit olursa 😊
Tuzlu Tarifi
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta birinin akı üzerine
1 adet kabartma tozu
1 fincan şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sirke
Aldığı kadar un
Kurabiye
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı çiçek yağ
1 su bardağı nişasta
5 su bardağı un
Yarım paket margarin
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
(Çok kızarmayacak, üzerine pudra şekeri serp)
Tuzlu Tarifi
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta birinin akı üzerine
1 adet kabartma tozu
1 fincan şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sirke
Aldığı kadar un
Kurabiye
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı çiçek yağ
1 su bardağı nişasta
5 su bardağı un
Yarım paket margarin
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
(Çok kızarmayacak, üzerine pudra şekeri serp)
2prenses_masal-oyku baby2go loola var hepsi burada indirimde şuan bi bakın bence , ben onu almayı düşünüyorum 524 tl falan galiba şuan
Herkese merhaba kanguru alıp kullanan öneren anneler var mı??? Bir de bebek arabası konusunda tercihimi baston olanlardan yana kullanacağım, baston bebek arabası konusunda önerilerinize açığım 🙏🏻