TAVSİYELEŞME POSTU💡
- Düzenlendi
Buse1907 ben de hastanede şu süslü çikolatalardan dağıtıp mevlütte yasin tesbih bi de koku şişesi dağıtıcam aslında milleti ağırlayıp bi şeyler dağıtmaktan da bıktım çok yapasım yok ama şimdi bunlar da adetten oldu mecbur yapıyoruz 🤷🏻♀️
Bayanlar %50 indirime giren frei öl markasını kullanan varmı aranızda memnun kaldınız mı?
Çok uyguna denk geliyor
Gb qbit inanılmaz hafif ve kapandığında çok ufalıyo bugün baktım çok başarılı bence
Doga_deniz Öyle canım. Yapsan dert, yapmasan dert.
Buse1907 valla ya ama işte böyle yaygınlaşmasına sinir oluyorum yapmayanı kınıyolar artık 😂
İyi aksamlar kizlar bende bir sey sormak istiyorum belki cok sacma ama daha onceki postlara baktim tam aradigimi bulamadim pilates topu alacagim kullanip memnub kaldiginiz marka model varmi nette bir suru model var nasil sececegimi bilemedim simdiden tesekkurler
Doga_deniz Sırf bunu kınasalar keşke. Şimdi haber verip geliyorlar, sanki misafirliğe gelir gibi gezmek saati gelip, gezmek saati gidiyorlar. İş güç yok gibi ikramla ağırlanmak istiyorlar, sinir oluyorum. Daha şimdiden yapacağım ikramları düşünüyorum 😏
Minikts sadece topu ve pompami aldiniz mi peki lastiğe yada kcuuk top filan var ona gerek var mi 😊
Buse1907 mustelaların orjinal olduğundan eminmisiniz
Nurhan7734 Valla site güvenilir bir site canım. Orjinaldir herhalde.
Buse1907 şu an @gelisimcianne sayfasında Montessori yatak yapımı gösterilecek adım adım bakabilirsiniz
Yagmur9833 park yatak kullanıyorum çok rahat
Buse1907 @gelisimcianne sayfasında bakın derim instagram sayfası öneri yapıyor ve Montessori yatak yapilisinın aşamalarını atacak