Helen1 2000-7000 arası fiyat vermişlerdi doktorları önceden araştırıp karar verdim nerden mezun olmuşlar nerde çalışmışlar diye baktım hep 20. haftada gittik ve 30. haftada tekrar gittik beyin gelişimi tamamlandıktan sonra 2. gidişimizde yarı fiyatını ödedik

Datlum bende Ece hocaya randevu aldım Diyarbakır 4 bin tl dediler bana da 😂

İkizler için 6000tlye yaptırdım özel kliniğinde bir perinatologa yaklaşık 1.5-2 ay önce

Helen1 merhaba İstanbul’da Anadolu yakasında Kadıköy de bı doktor var ismi zeki şahinoglu onu öneriyorlar nakit 4500 kartla 5 bin buna gidicektim randevusu doluydu şişli Fulya da Ali gedikbaşına randevu aldım pazartesine ona gidicem oda 4 bin belki işinize yarar

bulutsm merhaba Kocaeli Şehir Hastanesinden perinatolojiye randevuyu nasıl aldınız. Bende tarama testi için her gün randevu bakıyorum ama bulamıyorum. Mhrs üzerinden mi yoksa telefondan arayarak mı aldınız

hilalccc umraniye erbil çakır onerilmişti onu tercih etmediniz mi

Helen1 ben hisar hospitala sordum 15 bin dedi Çamlıca medicale sordum 8300 dedi bana Özel klinikler daha uygun geldi açıkçası bu gidicegim 1 saat sürer dedi

Helen1 Bende canım sağlıkçı indirimi ile 3800 e indi ama normalde 5 bin dendi İstanbul Sancaktepeyim ama henüz girmedim detaylıya ayın 10 unda inşaallah

Helen1 5 bin TL 10 marta gün aldım

MMatildaa kaç haftalıksın şuan ben 21 haftalıkken gidicem detayliya

zhrgn onu hiç duymadım İstanbul da oturmuyorum ailemin yanına geldim gelmişken haftam geldi diye yaptırmak istedim

bulutsm nasıl aldın canom bana da söylesene bende alim kız 😂😂

Edafmo irmet hastenesi mi yoksa optimed mi acaba

Helen1 çok fazla 40 dk sürüyor ben de istanbulda yaptırdım 4500

Damla_g28 1 ay önce gitmiştim 20. Haftam marta denk geldiği için henüz verilmiyor msrt başı gel dediler kendim Gebzede oturuyorum arkadaşım orada çalışıyor sağolsun o şekilde aldı ben gştmeden mart 5 de gidicem detaylıya siz kaçıncı haftanızdaydınız? Marta denk geliyorsa alın hemen dolmadan