sedakiz evet çok memnun kaldım gerçekten deneyimli ve bilgili bir doktor. ultrason sonunda istediğiniz fotoğrafları telefonunuza alabiliyorsunuz, 200 TL ödeyerek de büyük çıktı veriyor

Pamuk, başlığı Detaylı Ultrason Ücretleri olarak değiştirdi.
Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Ankara Medical Park Keçiören .2 doktor varmis yapan, biri 5.600₺ diğeri 6.500₺

Gulsum37 ben henüz fiyat almadım 19. Haftadayım 22 ya da 23. Haftalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman randevu almam gerekir acaba 1 hafta öncesinden alsam yeterli mi acaba

Gulsum37 bir de doktorum uzmanları önerdi Aktif hastanesinde detaylı olmadığı için. Ama sanırım perinatolog değillermiş

Helen1 2000-7000 arası fiyat vermişlerdi doktorları önceden araştırıp karar verdim nerden mezun olmuşlar nerde çalışmışlar diye baktım hep 20. haftada gittik ve 30. haftada tekrar gittik beyin gelişimi tamamlandıktan sonra 2. gidişimizde yarı fiyatını ödedik

Datlum bende Ece hocaya randevu aldım Diyarbakır 4 bin tl dediler bana da 😂

İkizler için 6000tlye yaptırdım özel kliniğinde bir perinatologa yaklaşık 1.5-2 ay önce

Helen1 merhaba İstanbul’da Anadolu yakasında Kadıköy de bı doktor var ismi zeki şahinoglu onu öneriyorlar nakit 4500 kartla 5 bin buna gidicektim randevusu doluydu şişli Fulya da Ali gedikbaşına randevu aldım pazartesine ona gidicem oda 4 bin belki işinize yarar

bulutsm merhaba Kocaeli Şehir Hastanesinden perinatolojiye randevuyu nasıl aldınız. Bende tarama testi için her gün randevu bakıyorum ama bulamıyorum. Mhrs üzerinden mi yoksa telefondan arayarak mı aldınız

hilalccc umraniye erbil çakır onerilmişti onu tercih etmediniz mi

Helen1 ben hisar hospitala sordum 15 bin dedi Çamlıca medicale sordum 8300 dedi bana Özel klinikler daha uygun geldi açıkçası bu gidicegim 1 saat sürer dedi