Elifcc Helen1 detaylı ultrasonu perinatolog yapmalı ve en az 45 dk 1 saat sürer biz Ankara da yaptıracağız 5 bin
Canh20 Yalovada özel hastanede yaptırdım 3.500 ₺ idi. 15-20 dk sürdü bebeğe organlarına vs bakıyo baktığı yerlerin ultrason görüntülerini verdi bi tane baskılı yüz resmini bide telefonumdan video kaydı aldı.
Asilzedemom Datlum üniversitesi de Ahmet hocada klinikte bakıyormuş bilginiz olsun ben Batman’a gittim devlete gayette güzel inceledi renklide gösterdi
feride09 Datlum Ece hocaya 3500e yaptırmıştık Ekim ayında ve çok çok memnun kalmıştık çok ilgili, çok tatlı bir hoca her ayrıntısına kadar 1 saat baktı
Tuntun44 Datlum normalde hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba ben de diyarbakırdayım hastane arayışındayım
Ebrarkaya bulutsm merhaba Kocaeli Şehir Hastanesinden perinatolojiye randevuyu nasıl aldınız. Bende tarama testi için her gün randevu bakıyorum ama bulamıyorum. Mhrs üzerinden mi yoksa telefondan arayarak mı aldınız
Basakparlar bulutsm iyice bilgi aldınız mı görüntü vermediklerini bir de kısa sürdüğünü duymuştum şehir hastanelerinde doğrumu bu
Buse041 bulutsm MHRS den alamıyorsunuz ben bi ay bekledim randevu yok sanıyorum birebir gidip hastaneden almanız gerekiyomus o şekilde aldım bir an önce hastaneye gidin randevu alın
monica50 sedakiz evet çok memnun kaldım gerçekten deneyimli ve bilgili bir doktor. ultrason sonunda istediğiniz fotoğrafları telefonunuza alabiliyorsunuz, 200 TL ödeyerek de büyük çıktı veriyor
Helen1 Elifcc bana istanbylda liv hospital 14.000 TL dedi fiyatlarınızı görünce şaşırdım ya baya iyiymiş
hilalccc Helen1 merhaba İstanbul’da Anadolu yakasında Kadıköy de bı doktor var ismi zeki şahinoglu onu öneriyorlar nakit 4500 kartla 5 bin buna gidicektim randevusu doluydu şişli Fulya da Ali gedikbaşına randevu aldım pazartesine ona gidicem oda 4 bin belki işinize yarar
hilalccc Helen1 ben hisar hospitala sordum 15 bin dedi Çamlıca medicale sordum 8300 dedi bana Özel klinikler daha uygun geldi açıkçası bu gidicegim 1 saat sürer dedi
Gulsum37 Flowerseyey bende yalovada yaptıracağım da ne kadar ücret verdiler ban 3.500 dedi uzmanlar canm
Flowerseyey Gulsum37 ben henüz fiyat almadım 19. Haftadayım 22 ya da 23. Haftalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman randevu almam gerekir acaba 1 hafta öncesinden alsam yeterli mi acaba
Flowerseyey Gulsum37 bir de doktorum uzmanları önerdi Aktif hastanesinde detaylı olmadığı için. Ama sanırım perinatolog değillermiş
Gumral Gulsum37 yaa Türkiyede coook paha fiyata Azerbaycanda sizin fiyatların yarı katı . Sizin parayla 200 tl den baslıyo en pahaaa lüks hastane de 1500 tl iyi özel hastanalerde 600 tl falan