Damla_g28 1 ay önce gitmiştim 20. Haftam marta denk geldiği için henüz verilmiyor msrt başı gel dediler kendim Gebzede oturuyorum arkadaşım orada çalışıyor sağolsun o şekilde aldı ben gştmeden mart 5 de gidicem detaylıya siz kaçıncı haftanızdaydınız? Marta denk geliyorsa alın hemen dolmadan

Elifcc Ankara’da nereye yaptıracaksınız acaba ben bir yere sordum 7500fiyat cıkardılar

İstanbul Bağdat caddesinde zeki beye gittim dün 5000₺

Helen1 Konya’da iki hafta sonraya özel bir klinikten randevu aldım 4000₺

bulutsm iyice bilgi aldınız mı görüntü vermediklerini bir de kısa sürdüğünü duymuştum şehir hastanelerinde doğrumu bu

Helen1 merhaba radyologta yaptırdık bizde 4 bin tl verdik. Renkli foto verdiler

acibadem maslak 12 bin tl 1 saat kadar sürüyor

İstanbul Ümraniye’de Erbil Çakar hocaya muayene oldum. Çok memnun kaldım. Detaylı açıklama yaparak anlatıyor her şeyi. Nakitte 3.800₺ fiyatı.

Basakparlar görüntü vermediklerini biliyordum kısa sürmesi konusunda da bana en az yarım saat dediker p yüzden sıkıntı etmedim. Görüntü konusund da kendi doktorum renkli gösteriyor ve renkli ve net fotoğraf da veriyor problem değil benim için

Htcrmzn16 ya baya uyguna yaptirmişsinizz bende bursadayım da oranın ultrason cihazlarından memnun kalmayan bı kaç kişi duymuştum ama detaylı ultrason nasıldı acaba netmiydi memnun kaldınız mıı 🥰

bulutsm MHRS den alamıyorsunuz ben bi ay bekledim randevu yok sanıyorum birebir gidip hastaneden almanız gerekiyomus o şekilde aldım bir an önce hastaneye gidin randevu alın

Gulsum37 yaa Türkiyede coook paha fiyata Azerbaycanda sizin fiyatların yarı katı . Sizin parayla 200 tl den baslıyo en pahaaa lüks hastane de 1500 tl iyi özel hastanalerde 600 tl falan