• Doğum
  • Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔

Inlg- biri yazmıştı buralarda arama çubuğundan arattırın isterseniz çıkar. Tarçın kaynatıp içmek baya tetikliyormuş demelerine göre 🤷🏻‍♀️

Hamide_00 normal canm bakalm işte bebeişin kendisini hazır hissetmesini bekliyoruz artık saglıkla gelsinde tek inaallah canı nezaman isterse gelsin❤️

39a başladık bugün dün çatı muaynesi oldum büyütülecek hiçbir şey yok gerçekten neden bu kadar abartıp korkutuyorlar insanı anlamadım boşa stres oluyor anca çatı muaynesi olucam diye insanlar 5 sn anca sürüyor ve hiç acı falan olmadı bende

Asdftre sizinki kolay olduğu için stres olmamışsınız nesini anlamıyorsunuz gayet acılıydı mesela benimki ağrımaSa neden stres olalım ilkini yapana kadar ben de hiç stres değildim 😂bi de o şekilde durmaktan çekinen insanlar da olabiliyor

Inlg- normal doğum yaptınız mı peki veya doktor çatınız dar falan dedi mi çok acımış ya o yüzden merak ettim doktordan doktora da farkediyor tabi

Sezeryan olacak olanlara da çatı muayenesi yapılıyormuuu

Ahsen-01 merhaba ahududu yaprağı çayını nerde buldunuz 3 aktar gezdim bulamadım

-Anonim-1 merhaba sizede soruyım ahududu çayını nerde buldunuz ben bulamadım aktarlarda

Inlg- sıcak suyun içine oturmak derler ama henüz denemedim 😊hepimize kolay saglıklı dogumlar inşallah

Asdftre yok ilk defa yapacağım doğum evet bunu çok duydum eli ağır olan ya da hafif olan varmış ondan da ağrı fark ediyor olabilir

Hamide_00 ananas ı herkes söylüyor ama gebelıgımın basından beri devamlı yedıgım seylerden biri ama en ufak bır sey gormedım dogumu hızlandırmayla alakalı 🙈

Inlg- hayırlı haberlerinizi bekliyoruz öyleyse tez zamanda kurtuluruz inşallah 😍

Asdftre
                  Bu kişiden kişiye değişir . Ben evlenir evlenmez hamile kalmıştım . İlişki sırasında acı çekiyordum . Çatı muayenesinde canım yanmıştı muayene olamamıştım . Doktorum haftaya gel tekrar deneyelim dedi muayene günümde normal doğum yaptım . Şimdi 2. Bebeğime hamileyim çatı muayenem sorunsuz geçti. Hem 4 yıllık evliliğimin etkisi hemde doğum yapmış olmamın etkisi var .