Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔
Hamide_00 normal canm bakalm işte bebeişin kendisini hazır hissetmesini bekliyoruz artık saglıkla gelsinde tek inaallah canı nezaman isterse gelsin❤️
39a başladık bugün dün çatı muaynesi oldum büyütülecek hiçbir şey yok gerçekten neden bu kadar abartıp korkutuyorlar insanı anlamadım boşa stres oluyor anca çatı muaynesi olucam diye insanlar 5 sn anca sürüyor ve hiç acı falan olmadı bende
YeloveMucizesi aynen öyle canım inşallah 🥰
Sezeryan olacak olanlara da çatı muayenesi yapılıyormuuu
Ahsen-01 merhaba ahududu yaprağı çayını nerde buldunuz 3 aktar gezdim bulamadım
-Anonim-1 merhaba sizede soruyım ahududu çayını nerde buldunuz ben bulamadım aktarlarda
Ada çayı içen var mı
Kursatsmommy aktardan aldım ben canım
Bebisler kaç kg hanımlar peki
Hamide_00 ananas ı herkes söylüyor ama gebelıgımın basından beri devamlı yedıgım seylerden biri ama en ufak bır sey gormedım dogumu hızlandırmayla alakalı 🙈
Asdftre
Bu kişiden kişiye değişir . Ben evlenir evlenmez hamile kalmıştım . İlişki sırasında acı çekiyordum . Çatı muayenesinde canım yanmıştı muayene olamamıştım . Doktorum haftaya gel tekrar deneyelim dedi muayene günümde normal doğum yaptım . Şimdi 2. Bebeğime hamileyim çatı muayenem sorunsuz geçti. Hem 4 yıllık evliliğimin etkisi hemde doğum yapmış olmamın etkisi var .
birsusamtanesiydin ikinci hamilelikte de çatı muayenesi mi oldum canım. Benimde çatım ilkinde dardı ikinci de fark ediyor mu gerçekten
Tugba2794 bende aynı cnm 😂