Bol cinsel ilişki Rahime uyarı verdiğinden Pelik kaşlarının hareketi kan akışını arttırdığı için doğum daha hızlı başladığı söyleniyor
Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔
Inlg- benim yürüş merdiven inip çıkma yanında eşimle ilişki yaşadıktan sonra nişanım gelmişti akşamına hastaneye doğuma gitmiştim🫣
Benimde 38+5 ananas suyu ,ahududu çayı, hurma merdiven in çık . Cinsel ilişki yaşadığım halde bebis gelmiyor 1 haftadır rahat yapıyorum tık yok valla 🤭
Inlg- bende öyle bekliyordum geç geldi beklemeyin.) akışına bırakın. Canınızda can taşıdığınız son günler. Çocuk doğduktan sonra özleyeceksiniz. ❤️💋
Hamide_00 ay 10 gündür yiyorm içiyorm bide üstüne iki gündür grip oldum bir buçuk cm acıklıkla geziyorum ogluş gelmemek için çırpınıyo 😂
Inlg- hızlandırmana hiç gerek yok ben 40+0 da doğum yaptım hareket etmeme rağmen hurma yememe rağmen bir işe yaramadı bebeğiniz ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor bu yüzden günlük rutininize devam edin bence
YeloveMucizesi olmayınca olmuyor valla cnm ben çok denedim hiç açılmam bile olmadı
Hamide_00 benm ikinci dogumum olcak canm valla bende yiyorm içiyorm ilişkide denedm egzersiz falanda yaptm 35+6da sancılandım korkudan sancım gitti bir bucuk cm acıklıgımda var suan 37+3olduk hala gelesi yok😂 kasılıyorm arada sancım var gibi de oluyo ama gelmedi gününü bekliyo demekki diyorm
YeloveMucizesi normal olduysa genelde ikinciyi de normal yapıyorlar cnm benim ki sezeryan ikinci de öyle olacak
Hamide_00 normal canm bakalm işte bebeişin kendisini hazır hissetmesini bekliyoruz artık saglıkla gelsinde tek inaallah canı nezaman isterse gelsin❤️
39a başladık bugün dün çatı muaynesi oldum büyütülecek hiçbir şey yok gerçekten neden bu kadar abartıp korkutuyorlar insanı anlamadım boşa stres oluyor anca çatı muaynesi olucam diye insanlar 5 sn anca sürüyor ve hiç acı falan olmadı bende
YeloveMucizesi aynen öyle canım inşallah 🥰
Sezeryan olacak olanlara da çatı muayenesi yapılıyormuuu
Ahsen-01 merhaba ahududu yaprağı çayını nerde buldunuz 3 aktar gezdim bulamadım