• Doğum
  • Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔

Sezeryan olacak olanlara da çatı muayenesi yapılıyormuuu

Ahsen-01 merhaba ahududu yaprağı çayını nerde buldunuz 3 aktar gezdim bulamadım

-Anonim-1 merhaba sizede soruyım ahududu çayını nerde buldunuz ben bulamadım aktarlarda

Inlg- sıcak suyun içine oturmak derler ama henüz denemedim 😊hepimize kolay saglıklı dogumlar inşallah

Asdftre yok ilk defa yapacağım doğum evet bunu çok duydum eli ağır olan ya da hafif olan varmış ondan da ağrı fark ediyor olabilir

Hamide_00 ananas ı herkes söylüyor ama gebelıgımın basından beri devamlı yedıgım seylerden biri ama en ufak bır sey gormedım dogumu hızlandırmayla alakalı 🙈

Inlg- hayırlı haberlerinizi bekliyoruz öyleyse tez zamanda kurtuluruz inşallah 😍

Asdftre
          Bu kişiden kişiye değişir . Ben evlenir evlenmez hamile kalmıştım . İlişki sırasında acı çekiyordum . Çatı muayenesinde canım yanmıştı muayene olamamıştım . Doktorum haftaya gel tekrar deneyelim dedi muayene günümde normal doğum yaptım . Şimdi 2. Bebeğime hamileyim çatı muayenem sorunsuz geçti. Hem 4 yıllık evliliğimin etkisi hemde doğum yapmış olmamın etkisi var .

Vakti gelmeden bebek maalesef gelmiyor. Bebeğin erken gelmesi için yaptınız herşey bebeği strese sokar kaka yapmasına Sebeb olu lütfen zamanı siz değil bebeğiniz belirlesin

Hamide_00 o zaman bir etkısı olmuyor canım söylenti sanırım🙈 cunku 31 haftalık olmak üzereyım sen kacıncı haftadasın 😇

Bende de tık yok hâlâ. 40+4teyiz. Doktorum 41.haftayı bekleyip bebeği riske atamam dedi. Kakasını yiyebilir sonra küveze alınır bi hafta on gün bekleyebiliyor. O yüzden Suni ile alıcak beni yarın. Dualarınızı bekliyorum lütfen. Sağlıcakla gelsin. Korku heyecan endişe bir arada şuan. Açıklıkta yok

38+2 Cok yoruldum son 2 gündür kendimi cok ağirlaşmiş ve yorgun Hissediyorum Cok fazla Haraket yürüyüş Merdiven inip biniyorum evde 2 cocuğum daha var sürekli onarla İlgileniyorum Her gün ev işi Falan Ama yinede Hala gelmedi gelmesini çok istiyorum evet bakmak da zor ama bu hamileliğim beni cok yordu sağlıkla GELSİNLER HEPİMİZİN İNŞALLAH 🥰

Inlg- Ben yarın 40. Haftayı bitiriyorum ama hala bekletiyorlar var mı benim gibii

Inlg- bol yürüyüş, sıcak su banyoları, merdiven inme çıkma bol su tüketmek