• Doğum
  • Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔

38+2 Cok yoruldum son 2 gündür kendimi cok ağirlaşmiş ve yorgun Hissediyorum Cok fazla Haraket yürüyüş Merdiven inip biniyorum evde 2 cocuğum daha var sürekli onarla İlgileniyorum Her gün ev işi Falan Ama yinede Hala gelmedi gelmesini çok istiyorum evet bakmak da zor ama bu hamileliğim beni cok yordu sağlıkla GELSİNLER HEPİMİZİN İNŞALLAH 🥰

Inlg- Ben yarın 40. Haftayı bitiriyorum ama hala bekletiyorlar var mı benim gibii

Inlg- bol yürüyüş, sıcak su banyoları, merdiven inme çıkma bol su tüketmek

Ahsen-01 38+0 3200 kız bebek bence normal ama doktorum hep zayıf bebek diyor

Tugba2794 ben ilk hamilelikte son aylarda denedim cnm şimdi ikinciye hamileyim 19 haftalk

Akşam yatmadan zeytinyağı 1 yemek kaşığı iyi diyorlar deniyorum bakalım 37+2 haftalığım

Inlg- gün aşırı ilişki d etkili oluyor bana doktorum.soylemisti bende normal doğum yaptım

Ezgiatay bence 2700 üzeri her türlü normal ama doktorum durup durup minyon bebek vs diyor bebeğime 😅

akifsare44aob ben içiyorum günde 1 tane içiyordum 37+1 oldum iki bardağa çıkartacağım bebek kanalda çatı muayenesi de oldum her şey müsait normal doğum için ama hiç sancım yok 1 cm açıklık var sadece

Sonnenfrau öyle içime işledi ki söylediğiniz, hiç bu açıdan bakmıyoruz hep anneler kendi elinden gelenin fazlasını yapıp olmayınca da kendini üzüyor. Haklısınız her şeyin bi vakti var. Ben hamile kalmadan önce pilatesi bıraktım artık sıkıldım, nasılsa hamile kaldığımda tekrar gelicem diyip. Halbuki riskli gebe olduğumdan evde istirahatliydim gidemedim pilatese, bu sefer de acaba bu halimle normal yapabilir miyim dedim, tabi ki yapabilirim benim gibi 9 ay yatıp normal doğum yapan bir sürü kişi varmış. Rabbim evlatlarımıza sağlık afiyet göz aydınlığı kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin. 🌸

Meryeli
          İlk hamileliğimde benim öyle oldu hep yattım. Yürüyüş dahi yapmadım normal doğum yaptım . Her şey olacağına varır çok strese gerek yok bence ☺️

Inlg- benim doktorum her gün 1 kaşık çörek otu yağını sabah aç karnına iç
            Hurma tüket
            Hindistan cevizi yağı ile perine masajı yap
            Merdiven in çık
            Yürüyüş yap
            Squat yap dedi
            Daha önce yurt dışında yaşayan bir kadında görmüştüm ama miktarlarını hatırlamıyorum.Hint yağı içmiş ve şiddetli ishal olup ertesi gün doğurmuş.Ama tabii ki fayda zarar vs bilemiyorum araştırmak lazım.Ne kadsr tüketilir zararı varmıdır
            You tube da activating labor videosu var altında bunu yaptıktan sonra doğurdum yazanlar dolu.Doktorunuza danışmadan yapmayın diye de uyarıyor.
            Ama tabii ki her şey bir yana bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelitor.İlk gebeliğimde tüm tuşlara bastım ona rağmen kendi sancım gelmesi suni aldım.

Video linki

Edan54 aynı durumdayız ama ben 39. Haftadayim. Bende birkaç gündür 2 bardak içiyorum günde daha bekliyorum.

Ahsen-01 Ben de herkesin aksine eşim askerde olduğu için 40+4’e kadar beklemek istiyorum ama bebişin karnı önden gittiğinden normal doğum için o kadar beklerler mi acaba