Tutar13 Simallll canım yumurtlama ve catlama ne zamandı o önemli adetin gelip gelmemesi degil cunku gec döllenmede olabilir
Simallll Tutar13 26 Aralık’ta ovulasyon yaptım silik çizgi çıktı o akşam da birlikte olduk şimdi de kahverengi akıntı var kanamaya döner mi bilmiyorum
Obirtazeanneee Ecrin_Su47 canım hatıra kalsın diye bir tane yaptım sakladım allah razı olsun darısı başıma
Ecrin_Su47 Sbrn78 hahahaha hadi inşallah ilk testinde pozitif çıkır kala testi de bna hediye edersin artık 😂🤣😃
Sbrn78 Ecrin_Su47 ederim canım😂 işallah valla psikolojik iyi degilim zaten 15 icak bat şimdi ben ne zaman yapmalıyım acaba şuana kadar negatifti😂🤭
Ecrin_Su47 Sbrn78 günaydın cnm şimdi test yaptım test bozuk çıktı diğer teste demekki bozuktu Şuan o kadar göğüslerim ağrıyor ki anlatamam ergenlikte bu kadar ağrı olamamıştı 😩😩
gamseliii Ecrin_Su47 benim de 8 gun kala erken testlerde negatif cıkıp 4 gun kala pozitif cıkmıstı 30+0 gebeyim suan😂
Ecrin_Su47 gamseliii oh maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 darısı başımıza 🤗
Meli59 Ecrin_Su47 ben adetime bir hafta kala hamileymisim reglim gelsin diye bekliyordum sancım vardı. Erken gebelik testi aldım pozitif oldu
Ecrin_Su47 Meli59 hayırlı olsun inşallah bnde pazartesi günü iple çekiyorum o gün bir kez daha denemek istiyorum artık Kader kısmet ne gösteriyor bize bakacağım ☺️
Gizmmis Kızlar ben 4-5 tane test yaptım pozitif çıktı en son productor aldım hayali çizgi çıktı kan verdim sonuç negatif iki gün geçti şimdi duramadım tekrar test yaptım yine pozitif sizce testler mi hatalı labaratuar mı acaba
Sbrn78 Gizmmis test artimed falan mı bu aralar cok görüyorum yalancı pozitif birde başka bir markayla deneyip kan verseniz işallah hamilesinizdir 🩷