Ecrin_Su47 Sahra25 tahmin ediyorum dün gece bu vakitte WC de mutsuz bir şekilde negatif tesimle yakışıyorduk 🙈
Sahra25 Ecrin_Su47 sakın üzmeyin kendinizi bendede öyle oldu ama gecikmeyi görünce işler değişti sizde bekleyin olacak inşAllah🤲🏼
Ecrin_Su47 Sbrn78 o zaman Allah eşinize güç kuvvet versin birde çok para versin ki test ala bilmen için 9 ay az bir süre değil 🤣🤣😃
Ecrin_Su47 Sbrn78 hahahaha hadi inşallah ilk testinde pozitif çıkır kala testi de bna hediye edersin artık 😂🤣😃
Simallll Kizlaaar içime bı su serpin ya Adet olmama bir gün kala test yaptım negatif gördüm ama iki gün gecikmem var ne yapimm
Sbrn78 Simallll geçiktiriyorsa güzeleştiriyordu işalalh canım🩷 pazartesiyi bekleyin adet olmaz iseniz kan verin
Tutar13 Simallll canım yumurtlama ve catlama ne zamandı o önemli adetin gelip gelmemesi degil cunku gec döllenmede olabilir
Edasude Sbrn78 bendede ondan var ve kaliteli marka zaten neden daha doğru sonuç verenlerden al dediniz sizinkini yanlış mı çıkardı
Sbrn78 Edasude yok erken gebeliktestleri varya procktor mu ne onu iyi diyorlar genelde normal.kasetlere göre daha iyi diye
Simallll Tutar13 26 Aralık’ta ovulasyon yaptım silik çizgi çıktı o akşam da birlikte olduk şimdi de kahverengi akıntı var kanamaya döner mi bilmiyorum
Obirtazeanneee Ecrin_Su47 canım hatıra kalsın diye bir tane yaptım sakladım allah razı olsun darısı başıma
Sbrn78 Ecrin_Su47 ederim canım😂 işallah valla psikolojik iyi degilim zaten 15 icak bat şimdi ben ne zaman yapmalıyım acaba şuana kadar negatifti😂🤭