Edasude Sbrn78 bendede ondan var ve kaliteli marka zaten neden daha doğru sonuç verenlerden al dediniz sizinkini yanlış mı çıkardı
Sbrn78 Edasude yok erken gebeliktestleri varya procktor mu ne onu iyi diyorlar genelde normal.kasetlere göre daha iyi diye
Sbrn78 Simallll geçiktiriyorsa güzeleştiriyordu işalalh canım🩷 pazartesiyi bekleyin adet olmaz iseniz kan verin
Tutar13 Simallll canım yumurtlama ve catlama ne zamandı o önemli adetin gelip gelmemesi degil cunku gec döllenmede olabilir
Simallll Tutar13 26 Aralık’ta ovulasyon yaptım silik çizgi çıktı o akşam da birlikte olduk şimdi de kahverengi akıntı var kanamaya döner mi bilmiyorum
Obirtazeanneee Ecrin_Su47 canım hatıra kalsın diye bir tane yaptım sakladım allah razı olsun darısı başıma
Ecrin_Su47 Sbrn78 hahahaha hadi inşallah ilk testinde pozitif çıkır kala testi de bna hediye edersin artık 😂🤣😃
Sbrn78 Ecrin_Su47 ederim canım😂 işallah valla psikolojik iyi degilim zaten 15 icak bat şimdi ben ne zaman yapmalıyım acaba şuana kadar negatifti😂🤭
Ecrin_Su47 Sbrn78 günaydın cnm şimdi test yaptım test bozuk çıktı diğer teste demekki bozuktu Şuan o kadar göğüslerim ağrıyor ki anlatamam ergenlikte bu kadar ağrı olamamıştı 😩😩
gamseliii Ecrin_Su47 benim de 8 gun kala erken testlerde negatif cıkıp 4 gun kala pozitif cıkmıstı 30+0 gebeyim suan😂
Ecrin_Su47 gamseliii oh maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 darısı başımıza 🤗