Sbrn78 Simallll geçiktiriyorsa güzeleştiriyordu işalalh canım🩷 pazartesiyi bekleyin adet olmaz iseniz kan verin
Tutar13 Simallll canım yumurtlama ve catlama ne zamandı o önemli adetin gelip gelmemesi degil cunku gec döllenmede olabilir
Simallll Tutar13 26 Aralık’ta ovulasyon yaptım silik çizgi çıktı o akşam da birlikte olduk şimdi de kahverengi akıntı var kanamaya döner mi bilmiyorum
Obirtazeanneee Ecrin_Su47 canım hatıra kalsın diye bir tane yaptım sakladım allah razı olsun darısı başıma
Ecrin_Su47 Sbrn78 hahahaha hadi inşallah ilk testinde pozitif çıkır kala testi de bna hediye edersin artık 😂🤣😃
Sbrn78 Ecrin_Su47 ederim canım😂 işallah valla psikolojik iyi degilim zaten 15 icak bat şimdi ben ne zaman yapmalıyım acaba şuana kadar negatifti😂🤭
Ecrin_Su47 Sbrn78 günaydın cnm şimdi test yaptım test bozuk çıktı diğer teste demekki bozuktu Şuan o kadar göğüslerim ağrıyor ki anlatamam ergenlikte bu kadar ağrı olamamıştı 😩😩
gamseliii Ecrin_Su47 benim de 8 gun kala erken testlerde negatif cıkıp 4 gun kala pozitif cıkmıstı 30+0 gebeyim suan😂
Ecrin_Su47 gamseliii oh maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 darısı başımıza 🤗
Meli59 Ecrin_Su47 ben adetime bir hafta kala hamileymisim reglim gelsin diye bekliyordum sancım vardı. Erken gebelik testi aldım pozitif oldu
Ecrin_Su47 Meli59 hayırlı olsun inşallah bnde pazartesi günü iple çekiyorum o gün bir kez daha denemek istiyorum artık Kader kısmet ne gösteriyor bize bakacağım ☺️